Sabtu, 13 Oktober 2012

.:: Tune Hotel, Kuala Lumpur ::.


sejak keje gomen ni dapat la aku rasa tido hotel,,, eh... tak penah tido hotel,, kesian nyer aku,, huhu, tido pun atas sebab urusan kerja luar dan jauh...  kalau bole ulang alik,, lagi baik,, bak orang kata home sweet home.. gituuuu ~

sebelum ni aku ada promote hotel kt Muar, Mersing dan Batu Pahat kan, kali ni kuar Johor sikit,, kay elll.. hihihi.. Tune Hotel KL area Maju Junction tu,, time aku ada keje kat Perak, singgah tido KL,, sebab driver penat..

walk in je,, diorang kata kalau booking online lebih murah.. 

jom masuk ~


suke sebab hanya 3 warne yang digunakan.. merah, putih, hitam, 

nampak empuk


RM6.00

towel pulang, yang lain bole amik,, sekali dengan beg

pintu ke bilik air macam pintu shopping complex


shower

tempat erk erk


so far ok la tido tune hotel ni,, ape yang kita nak kita beli,, kira bole bajet la,, hihi, aku tak amik ape² pakej pun,, wifi ke aircond ke tv ke,, sebab niat memang nak tido jek... check in da petang, malam kuar ke Bukit Bintang, sok nya pepagi nak balik,, rugi kalau aku amik semua tu,, **berkira beno, hahaha**

kos untuk aku tido 1 malam aritu RM93 sahaja.. sekali dengan servis caj sekali dengan beg towel tu,, tapi tak sekali dengan breakfast,,, breakfast kena cari sendirik !!! haha.. ala jalan sikit menuju ke Sogo tu ada medan MARA,, banyak jugak pilihan...

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...