Isnin, 29 Oktober 2012

.:: Selamat Hari Lahir | Faiza Erina Rahmat ::.



tahun 1982 nama da glamer, kelazz bapak aku bagi nama anak² nyer...

heyyy,, selamat hari jadi untuk diri sendiri..!!!!

arini genap umur ku 30 tahun,,, kat surat beranak tu aku lahir 10:15 pm.. kalau masa sekarang ni tengah nak tengok adam hawa la kan, hahaha

umur da 30 sen...? ermmm,, macam tak caya.. sekejap je masa berlalu,, banyak benda tak setel lagi ni.. tak pe... pelan²... bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian..

ape pun tQ very much utk MRK, family, kengkawan yang wish birthday utk aku, Tuhan saja dpt membalas nyer..Amin~

******************************************************
Ya ALLAH
panjangkanlah usiaku,
agar lebih lama dapat ku mentaati Mu,
Jadikanlah kehidupan ini sebagai ladang,
moga di akhirat kelak ku mengutip hasilnya.

Ya ALLAH
tambahkanlah amalan ku di saat bertambah usiaku,
Jadikanlah cahaya Mu yang bersinar menyinari jalanku,
Rehatku adalah rantaian zikir,
Rantai yang ku kalungkan pada leherku,
Sebagai tanda cintaku pada Mu.

Ya ALLAH
Engkau tidak mensia-siakan segala usahaku,
Mencari haruman Syurga ciptaanMu,
Tempat rehat dan nikmmat abadi…….


***********************************************************

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...