Rabu, 24 Oktober 2012

.:: MotoGP 2012 ::.


bulan Oktober setiap tahun ada 2 event penting untuk kami,, MotoGP dan besday aku... ermm kejap je da Oktober,, cepat nyer masa berlalu,,, azam tahun 2012 1 pun tak jadi lagi,, caner??? hukhuk

ok, ok, tak mo sedey²... jom kita riang kan hati, jerit kuat² kat MotoGP 2012 ahad lepas... memang happening abis walaupun hujan membasahi kami.. gggrrrrr,, sejuk derrrrr ~

tiket yang dibeli bulan 7 aritu,, giler semangat... hihi.. spesial, siap ada nama abang haku...

 yeaaahhh,,, sebaris da Fahmi dengan rider international,,

mencari parking


berani la korang letak kat sini,, kompom kena saman...

amik ko jauh giler parking..

nasib ada bas,, kalau menapak, mau banjir ketiak!

caaakkkkk


errkkk,, tersepit...

 lepas sudah... semput naik bukit ni

termasuk la makanan dalam beg camra ni,, berjaya di seludup, kompom tak lapo,,


 K1 Grandstand Blok C... 

 jam 1 petang,, penuh da K1.. nak support rider Malaysia,,,


 moto3 da start,, nasib baik sempat... go 63 go.. !!!



dapat naik podium,, no. 2.. ok la... 


 hujan,,semua naik atas,, kitorang stay je,, basah pun basah la, semangat... !

 lebih kurang hujan renyai² moto2 wildcard pun mula,, ada rider malaysia gak,, hafiz syahrin

 ombak yang awesome,, masing² gembira malaysia leading 

 hujung² red flag... malaysia no. 4

motoGP ready


rossi

ape pun nyanyi lagu Negaraku dulu,, bangunnnn !!!

 Raja Kita Selamat Bertahta ~~

race dalam gerimis,,,

hujung² pun red flag...

oleh kerana red flag, so race pun dihentikan,, ape lagi kitorg pun bingkas bangun menuju ke booth² kat seberang sana,,, hujan? redah kasi basah,,, huhu

bye Sepang,, insyaAllah tahun depan jumpa lagi

 abis basah tudung mahal aku,, huhu

 jumpe kawan motor MRK merangkap opismate aku, Hafiz dan Amy

jom posing kat motor dan awek cun,, ahakss


  love tis photo,,, i da kuyus ~~ hihihi **pengsan**







 photo ni pun suka,, nampak macam tampal kan tapi tak,,,


sebenar nya aku nak cari poster Simoncelli dan nak sign kat situ,, tapi tak jumpa,, errmm,, hampa gak la,, cari tak jumpa, ape lagi, balik la,, nak sampai JB cepat,, 

yeaahhh,, da lepas dari jem... baju pun da tukar,, 

tetiba lapo,, selongkar beg jumpa belen sandwich,, ngap ngap ngap

 sebelum balik sempat grap t-shirt Ducati, kenang²an  **bersepah giler kete**

putih MRK punyer, merah aku punyer.. 2 helai RM60.. penat kecek... huhu

alhamdulillah,, selesai da MotoGP tahun ni,, tak de ape² tragis jadi, perjalanan pun lancar... cuma tak best sebab tak dapat nak beli ape² masa kt KL coz sampai da malam... bajet nak beli tudung kat jalan TAR.. nak g KL lagi ntah bile ler...

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...