Jumaat, 12 Oktober 2012

.:: Happy Birthday Mak | Siti Salmiah Bt Jasmin ::.

sedap kan nama mak saya,, hihi... hari ini 12 Oktober 2012.. besday mak atau panggilan manja kami adik beradik pompuan kasi Kak Ti,,, yang ke berapa ? umur mak da berapa ? alamak... lupe ! hahaha.. memang tak masuk syorga la aku lupe umur mak sendirik,, huhu.. ampun, ampun...

setelah di belek² umur Kak Ti adalah 56 tahun,, teringat yang tahun lepas KWSP mak da kuar,, dengan duit tu jugak mak buat korban time Raya Haji untuk kami sekeluarga.. 

ape pun, besday tanpa wish macam tak best kan,, so ini la wish untuk mak..

Selamat Hari Jadi Mak, 
Semoga mak panjang umur, murah rezeki dan sihat sejahtera.. 
Semoga mak tabah menghadapi liku² kehidupan yang penuh dengan cabaran. 
Terima kasih besarkan kami adik beradik sampai kami semua berjaya dalam hidup..
Hanya Tuhan dapat membalasnya.. 
Amin ~


hadiah in advande da kasi aritu,, hadiah sepanjang tahun,, huhu


celebrate mungkin kat KL,, sekali dengan diri sendiri punyer besday !!! yeeaaahhh

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...