Selasa, 9 Oktober 2012

.:: Gadget Baru MRK | Galaxy Tab 2 7.0 ::.

sepatah kata MRK " kemodenan membawa perubahan pada mentalitiku " ,,, hahaha... nak muntah rasa dengar pepatah MRK tu.. loya loya loya... ye la kalau dulu kita suro tukar handphone tak nak,, tak pandai la, tak suke la, key pad kecik la (jari MRK beso susah nak taip mesej).. mcm² la alasan,, hujung² beli gak..

niat nak membeli handphoen baru da ada tapi MRK ni suka survey... setiap kedai da,, tanyer tu, tanyer ni,, last² time raya kat Kluang aritu salesgirl samsung tu bagi servis baik punyer,, terus nak beli,,, betul nak beli..? ye la,, beli la sayang ~~

jari nya dan jari mu,, sungguh berbeza,, huhuhu

di temani sepupu, Sani the kluang man boy,, hahaha

 amoi rrrr


free kata nyer


  amoi ni sexy, patut MRK beli,, hampeh !!! 



 minah ni dan dan jek kuar kan tab dia,,

 lambat la pulak amoi ni install tab tu

 kedai ni kat Kluang Mall,, 

 muka boring,, hahaha.. padan muka

 beli mahal² dapat ni jek..

 da bayo dapat bag, da bole balik

yang macam dulang tu sibuk je nak interprem,, kekeke
dulang ko kata,, zalim !

bila da pakai tab ni rugi la kalau tak de akaun FB,, aku sebagai penggodam komputer dan tab yang terhebat telah buat kan fb untuk MRK,, suke.... baru tau nikmat main fbkan,, ketawa sorang² kan,, dulu marah kita kata kita tak betul, ketawa sorang², sekarang amik ko bagian.. 

oleh sebab tab aku ni selalu gak MRK pakai,, so dia tak kekok nak main tab dia skrg,, cuma fb tu aku ada ajar... so far sekarang da pandai da... bukan fb jek,, tango, viber, whatsApp, instragram pun da pandai,, hahaha,, bagus jugak sekurang² nya  jimat bil tepon aku,, ape² wasap jek.. 

khusyuk lagi tawadok..!

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...