Khamis, 11 Oktober 2012

.:: Domino's Pizza | Free Delivery ::.

malam semalam malas nak masak... hari nya sejuk, nak pegang air tu rasa macam pegang api... ajak MRK makan KFC dia tak nak,, McD pun tak nak.. ni kan lagi makan nasi,, memang dia tak nak..MRK cakap kalau pizza dia nak... dengan rasa yang agak kecewa terus amik tab order Domino's Pizza online,, 1st time ni nak order,,, jadi ke tidak,, 

cam biasa la kena register bagai.. nama, alamat semua la,, pastu pilih menu ape yang kita nak... 

 aku order yang paling murah,, hahaha

 kompom kan semua nya,, tekan submit order

 kompom jek terus kuar no order..

 part yang ni best.. step by step dia buat,, preparing la, baking la,, sampai delivering

ok,, motor da kuar.. staff domino's cakap akan sampai dalam masa 30 minit..

 pin pin,,, tak sampai 15 minit pizza da sampai,,  dekat je pun memang la cepat... hihi

 haaaa,,, panas.. panas.. semua ni berharga RM24.40 sahaja,,

onion rings,, sedap

cinnastix.. ala² donut manis.. pun sedap gak

beef pepperoni size regular yang geseng a.k.a hangus, tapi sedap

  jom makan,, nob nob nob

aloooo,,  tak abis, da kenyang ~

tak abis bawak pegi opis la.. wat sarapan,, jangan membazir ok,, erkk, alhamdulillah !

oh ye,, Domino's Pizza ada wat offer tau... buy 1 free 1... klik jangan tak klik !!!

da da ~~


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

caya lah.. pasni harus ko jd duta dominos's.. ahaks!!1

faiza erina berkata...

kalau bole nak jadi duta utk semua makanan,, hihihi

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...