Khamis, 18 Oktober 2012

.:: Beli Tiket MotoGP 2012 Online ::.


haaa,, sekarang ni mudah, semua mudah.. semua di hujung jari.. tekan, tekan siap.. kan.. baik ape je sekarang ni,, semua da bole online, makan ke, beli baju ke, yang penting duit mesti ada lorrrr... hihi

ok la, memandangkan acara tahunan kitorang da tak lama lagi,, aku pun dok godeh² la sesawang MotoGP ni... tetiba ternampak macam ada offer dari maybank untuk sape yang beli tiket online,, dan kebetulan kawan MRK suro beli kan tiket... dengan gatal² miang aku pun meng'klik'...

meh aku tunjuk kan caner nak beli tiket MotoGP ni secara online,, untung tau beli online sebab harga lebih murah dari yang biasa,, hihihi


klik kat motoGP

pilih nak yang mana..
nampak harga tklet sekarang,, mahal kan, dulu murah jek

untuk dapat kan harga promosi Maybank, korang kena masukkan no kad ATM (kad cerry) @ kad kredit MBB korang,, 6 nombor yang pertama saje kat kotak kuning tu,, pastu klik continue

masukkan huruf ni pulak,, pastu klik continue

kat anak panah tu nanti korang akan nampak no kad korang,, dan pastikan bilangan tiket tu kat dalam kotak maybank offer,, pastu klik continue


da nak kompom da ni,, kena pilih sama ada tiket nak print sendiri @ box office collection,, nak senang print at pejabat jek,, hihi,, pastu klik continue

last, pastikan amaun betul,, dah tu scroll ke bawah

sila isi 
1. bayar pakai debit @ kredit kad
2. Butiran diri.. sebenar nya kena register dulu tau sebelum nak beli online ni..
3. email,, sangat penting sebab tiket nyer akan di email kan
4. pasword untuk print tiket,, letak je ape²,, dan ingat..!

da siap, scroll ke bawah 

klik finalise order

tunggu sebenar

haaa,, da siap da,,, 

bukak email dan download la tiket nyer..

masukkan pasword yang korang enter tadi

ta daaaaa.... akhir nya sempurna,, huhu

senang kan,,, da tak payah nak terkejar² beratur kat kaunter tiket kat sepang tu... dengan panas dengan ramai orang

ni masa tahun 2005.. lengang giler kaunter... harga K1 grandstand RM30,, sekarang..? 

tiket aku mana? ada kat abang aku,, aku da beli bulan 7 aritu,, harga pun lain jugak,, RM63.. masa tu promo early bird,, murah jugak la... semangat sungguh nak pegi da beli tiket awal².. bukan ape, takur harga jadi RM100+++, sape nak kan,, huhu

ok la,, pada sape yang beli tiket online ni offer masih dibuka sampai 20.10.2012... harap² race tahun ni lancar dan tak hujan...!!!

da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...