Jumaat, 14 September 2012

.:: 2 Syawal 1433H @ Kg Sri Bunian, Pontian ::.



raya ke-2 raya di kg sri bunian, pontian,,, marhaban di 5 buah uma dan menjadi 1 tradisi untuk keluarga belah abah,, selain daripada nak makan banyak²,, hahaha... kami bergerak ke pontian dari uma mertua jam 11 pagi singgah kebun teh hanto atok MRK dialisis,,


tahun tema baju kami semua pink+hijau untuk perempuan dan hijau muda untuk lelaki,, mula² rasa macam tak berapa nak pegi la dengan warne.. niat nak beli baju lain da ada tapi tak jumpa,, aaahhh pakai je la... yang penting sama dengan ahli keluarga yang lain... 

sekali bila gambar reramai nampak cantik pulak kombinasi warne ni,, dan dan rasa bangga kerana pakai baju ni sama dengan yang lain,,, hahaha

aahhhhh,,, malas nk bebel,, jom tengok gambar kami yang vogue² ea,, hahaha

kat uma embah sebelum bertolak ke sri bunian

kt uma pertama... 3 beranak tanpa anak sulung dan ke-2,, hukhuk

beranak pinak dengan menantu sekali,, pun tanpa anak ke-2,, gedikssss

 4 generasi nenek ku yang bernama see beng bt kasan

kat uma ke-2,,, baru sampai, tak sempat nk join marhaban,,, doa pun ok..






 giittuuuuuuuuuuuu





selesai di sini,, moh ke rumah seterusnya,,,
 
solat zuhur dulu di masjid depan uma mangsa ke-3,, hahahaha

kakak pearl..

kaisah n ucu,, 1 la sangat ~

 sibuk nak make up jugak..

 amik ko, blusher wane biru,, huhu


 tutup muka pun tetap tau sape awak...

pakcik ku dgn gaya gangnam style yg baru,, hahaha


anak² bersama Kak Ti,,


 simple itu mudah, sipo itu jepun,, hahaha


 ready for cover photo post...

   ta daaaa,, nice kan,, sekali dengan angin...

 Allah Ya Nabi Salamualaika...




 motif????





kepenatan di rumah ke-4



da abis marhaban, kitorang posing habis²an kt uma ini,,





tekun menikmati makanan

makan nampak,, huhu

tak cukup anggota,, kaisah tido
 
 rumah terakhir,, uma pakcik di setia eco garden



best raya tahun ni sebab MRK cuti panjang, MRK dapat la jumpa sedara mara yg dia tak sempat nak jumpa dulu,, 

abis da citer raya ke-2.. pasti ada sambungan cerita pasal raya,, hihi

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...