Rabu, 26 September 2012

.:: Legoland Malaysia | Annual Pass ::.




kami sekeluarga (aku, MRK, abah, mak, adik, family abang) dengan rasminya telah mempunyai pas tahunan Legoland mulai 23/9/2012 hingga 22/9/2013.... semua tidak dirancang... hihi,, tapi yang tak rancang ni la yang syok,, **padan muka kena bayar mahal, dulu ada offer berlagak,, padan muka aku,,**

ramai nya manusia...





amik gambar untuk pass.. senyum sikit,, sikit jek ~


ia bernilai RM1,375 sahaja,, sahaja? giler !!!

 yang pakai baju hijau tu tukang check beg, ada makanan ke tidak,, 

 lupe nak amik,,,






belon dari karnival nusajaya aku bawak naik motor khas untuk Kaisah... sanggup kan,, hahaha


masuk da kol 5 lebih, so rasa macam tak sempat nak round 1 legoland,, so, dengan rasa yang yakin, terus beratur untuk main roller coaster ala² transformers tu.. >> Project X <<


konfiden lebih,,,

mak cik pak cik tak bole naik.. tengok dari bawah je ea..

time ni aku da jerit da,, 

 haaaa,,, sekali dia turun aku rasa jantung aku tertinggal kat atas,, nak jerit suara tak nak kuar,, giler !!!

 bukan main gembira lagi MRK... aku jerit manjang... sampai kete tu benti,, haaaaa,, takut ko

 serik tak nak naik lagi,, serik, serik, serik !

 aarrgghh,, stress ~~~

 tetiba MRK jumpe kengkawan time sekolah tanjung puteri 

 bukan sorang tapi 2 orang,,,

hilang stress tengok lego² yang diorang buat...




 alamak,, kapal terbang rosak la pulak,,

 bangunan sultan abdul samad KL





 
kesian Qiasara,, sementara tunggu kakak² dan papa dan uncle main Project X,, dia main menatang ni dengan mama dia..

 dari jauh da nampak rambut,  MRK naik lagi cukup kan quota 4 orang

 haaa,, rasa la ape yang aku da rasa,, jerit, jerit, jerit,, hahahaha


 amboi MRK,, ke main suke lagi dia.. tak takut ke....?

MRK kata tak sebab " kelajuan adalah sebahagian daripada hidup ku ''... dasar mat rempit..!!!


 kalau kad ni hilang denda RM20

semua ada kecuali Cia,, **Cia, ko tak teringin ke..? huhu **

yg tanda merah tu la tepat yang aku da pegi... baru suku banyak lagi yang aku belum lawati,, 

walaupun sekejap je masuk Legoland kami tak galat sebab lepas ni bole pegi tiap² hari,, hahaha,, agak² boring jek balik keje singgah jap,, jarak dari uma ke legoland pun 17minit je.. bole gitu..? annual pass la la kata kan... hahaha

** da start menabung 76 sen/sehari selama setahun,,, nak cover duit beli pass legoland **

da da ~~

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...