Selasa, 14 Ogos 2012

.:: 20 Ramadhan 1433H | Menu Berbuka ::.


entry yang spesial sebab tak buka kat uma..  buka kat pejabat **sian MRK**,, ada majlis tahlil dan berbuka puasa anjuran Kelab Sukan Audit Johor,, kena join sebab aku salah sorang AJK nyer,,, 

Menu Berbuka
Nasi Tomato
Ayam masak merah
Rendang Daging  
Dalca 
Acar 
Air Sirap & Oren Sunquick 
Air Teh Tarik & Teh O Pandan 
Kuih Karipap dan Talam Ubi 
Kurma 
Buah Tembikai Merah dan Tembikai Susu
Bubur lambuk 
Murtabak 

suka, suka, suka sebab semua AJK dan ahli kelab beri kerjasama 150%... ok, jom layan gambar...



 si pemotong buah²an,, kak Ila dan Pn Zai

 kak nor dan cik Laila,, kakak dengan adik yang serasi dan tak boleh dipisahkan,, ahaksss

 zam zam ala ka zam... ce teka sape..?

 kak fuziah

 kak fu dan kak Ina

 jaja dan syima

yana dan anak nya

 kak Ezan pun tolong gak,,

 menjadi kebiasaan menu berbuka pakai catering,, nasi tomato berlaukan ayam masak merah

 daging rendang dan arca timun, dalca

tambahan nyer mee hoon goreng

 saya dan kak mastura

 kanak-kanak riang sibuk nak nolong,, hahaha


bacaan tahlil bermula kira-kura jam 6.30 petang.. diketuai oleh Hj Latib,, tahun ni tahun akhir Hj menyertai program ni sebab Hj pencen bukan sept nti,,, sob sob




menu ringan berbuka,, martabak, bubur lambuk, kurma, kuih talam, karipap, nuget, kek lapis, kek coklat, kek gula hangus,, tQ kepada yang sponsor,,

 sila ambil tempat duduk anda..



 da ready nak buka da ni..





ok, da bole buka puasa,, bismillah ~











lepas berbuka, kitorang solat maghrib dan isyak berjemaah,,, seterusnya solat terawih...





 acara keagamaan mana bole amik gambo rapat² macam ni,, hahahaha

  lepas terawih ada moreh sikit,,,






 kami orang² dapur 

 lagi

 lagi

 dan lagi..

majlis seleasai kira² jam 945 malam.. siap tapau kan untuk VIP, ada lebih yang lain² tapau gak la untuk sahur,, lagipun rugi kalau pulang bekas pada catering ada isi lagi kan..

 gambar kenangan tapi gelap sikit

 haa, yg ni terang,, da dapat nurrrr... kekeke





selesai majlis tahunan.. tahun depan tak tau caner pulak gaya nyer,,

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...