Selasa, 24 Julai 2012

.:: Travel Bag & Reversible Lens Protector Camera Case ::.

tak bole angkat ea title entry kali ni omputih,, aahh copy paste, ape susah,, hahaha... ni kes aku suke beli barang online kat MyDEAL.com.my dengan StreetDeal.my.. beli sebab perlu !

1. Travel Bag Set - RM39.00

voucher nya

 guna alamat opis jek

 warne merah pilihan ku,, 

 beg untuk sepentot dengan kasut,, gugurl lain, boboi lain,,

besar gak beg ni,, semua bole masuk..

 siap untuk outstation

*************************************

2. Reversible Lens Protector Camera Case - RM25.90

 warna kelabu

 terbalik kan jadi warna hitam

 nk try, muat ke tidak

 muat la,, ee,, macam lucah je bentuk nya,, ahaksss

 korang haaddooo?? hahaha

 lekat kan kat belah bawah nya

beli sebab cover lens aku da hilang kan,, ssyyhh, jangan bagitau MRK ea.. nanti dia marah

berbaloi..? mungkin ye mungkin tidak... padahal malas nak jalan cari kat kedai².. huhu

da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...