Khamis, 5 Julai 2012

.:: Nasi Arab @ Restoran Al-Hanin ::.

sabtu minggu lepas MRK ajak makan nasi arab kat Larkin Idaman.. macam nak macam tak nak sebab da kenyang makan kat uma,, derhaka pulak kan kalau tolak permintaan suami,, ermmm,, jom la..

da pernah pegi da restoran ni.. >> entry yang lepas << biasa la MRK kan antu nasi arab,,, walaupun da kenyang, MRK bole makan lagi .. 

kali ni MRK order nasi mendy ayam dan aku order ayam panggang & chip.. da kenyang kan, malas nak makan nasi.. hihi

 nampak sungguh menyelerakan,, 

 haaa..? banyak nyer,, siap ada roti pulak,, da la sedap roti tu,, isshhh... kena abiskan ni

ermmm,, dengan terkulat-kulat aku abiskan makana aku,, ternyata licin,, kekekeke

harga yang dikenakan sekali dengan air adalah RM23.00 sahaja,, murah kan,, dok kira-kira harga untuk makanan aku tu dalam RM8.00,, berbaloi memang berbaloi... 

**pssttt,,, ape pun aku masak lagi sedap,, hihi

kari daging, sayur campur, ikan kering terubuk, limau bali... menu lunch sebelum makan nasi arab.. 

da da ~

7 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

SEDAPNYE :)

Ammyjurimi berkata...

mcm sedap je.. menu yg abg ko oder tu.. kt mnaer ek? ape nama kedai tu ek?

faiza erina berkata...

Pupel liyana - mmg sedap,, try la mkn.. Kt cyberjaya ada,, lg superB..!

faiza erina berkata...

Ammyjurimi - sedap,, ajak la asben makan,,, restoran ni kat area stadium larkin... Restoran Al-Hanin, Larkin Idaman.. Nama menu asben kita tu Nasi Mendy Ayam,, Nasi Mendy Kambing pun ada,,, try la...

faiza erina berkata...

Ammyjurimi - sedap,, ajak la asben makan,,, restoran ni kat area stadium larkin... Restoran Al-Hanin, Larkin Idaman.. Nama menu asben kita tu Nasi Mendy Ayam,, Nasi Mendy Kambing pun ada,,, try la...

CgGuM berkata...

Salam tuan tanah...sye duk jb n peminat nasi arab jgk.nk tanye skit antara hanin,hadramawt n saba mane yg paling sdp.klu bleh letak ranking.huhu.sye bese mkn kt tmn u,parsian restoren.menu yg dicadangkn parsian mandy/lamb shank....kene ngan tekak melayu.hehe

faiza erina berkata...

CgGuM - as salam.. setiap restoran ada keistimewaan nyer yang tersendiri dan pada saya, saya suka makan kt tiga² restoran,, semua sedap,, rest. kt taman u tu saya tak pernah cuba lagi... insyaallah nanti ada masa nak try jugak.. tQ

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...