Selasa, 3 Julai 2012

.:: Koleksi Tapawe ku ::.


ermmm,, rasa nyer lama bebeno makcik tak update blog kesukaan ramai ni,, hikhik,, bizi dek non oiiii,,, madang outstation sesaje,, hahaha

ok,,, berbalik pada tajuk... korang suke barang tapawe tak? aku? of kos suka,, sebab warne nyer yang meriah,, merah la, kuning la.. walaupun nampak macam mainan tapi dia tahan dan warranty seumur hidup.. 

sejak² kawin je aku baru berjinak² dengan tapawe ni... abis tengok kengkawan semua ada botol air kan,, aku pn nak ada jugak,, hahahaha,, pantang nampak orang ada,, aku pun nak ada gak,,, **sungguh busuk ati.. hahahaha**... dari situ la aku dok kumpul sikit² lelama da jadi ahli da sekarang,, ahli dapat diskaun 20%,, !!!

jom tengok koleksi tapawe yang aku ada,, 

bekas air,,,

pinggan dan mangkuk kecik.. yang warne merah tu tapawe dari indonesia..

bekas² kecik tak kecik sangat

yang ni besar sikit

kelengkapan di dapur,, 

steamer..

bekas untuk barang basah...

ok,, sekarang kita kumpul kan ikut warne,,,

pink

merah

kuning

oren

peach pekat

hijau

biru

pepel

warne yang belum ada de kengkawan sangat,, hihi

yang ni kt opis

kat kunci kete pun ada key chain tapawe..

pada aku nak kata membazir beli tapawe ni tak jugak.. alah membeli, menang memakai... aku rasa puas bila aku tengok banyak jugak da tapawe aku,, kadang² aku beli bukan nak guna pun,, agak² cantik je aku beli la.. tapi bila da beli, ade jek kegunaan nyer.. pandai la kita orang dapur ni nak mempelbagai kan kegunaan tapawe ni...

waaahh,, sangat teruja aku da ada banyak koleksi...** banyak ke?**

ooppsss,, tertinggal,,, bekas beras.. hasil dari main kutu masa kat putrajaya dulu,, berbaloi sangat !

da da ~~

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wah best la byknye..kalo jual balik berape lah agaknye an?

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...