Selasa, 17 Julai 2012

.:: Kerja Di Pontian | Naik Bot Lagi... ::.

berkurun da draf entry tapi nak citer jugak... hahaha

tahun ni keje asik naik bot jek,, macam da muak pulak,, bot, air, bot, air,, hhaaaaaaa

Pontian destinasi lawatan tapak ke-2 selepas Muar,,,2 kaedah iaitu jalan laut dan jalan darat... untuk jalan laut ni  4 jam di atas bot di ketika tengahari buta,,, ape dapat nyer..? SUN BURN ! sampai la ni ada lagi sun burn nyer...

cap jempol tak tinggal..

wif sham,, kali ni dia tak mabuk..

lelaki² dalam seksyen aku,,, 

minyak abis,,,

macam biasa, tengok kuala sungai..


perusahaaan ikan laut dalam sangkar 

kastam untuk ke seberang..

orang JPS da tunggu

selamat mendarat..

kejap,, nak betul kan baju,, angin kuat banget sih ! hahaha

jom pegi makan


ni makan dia... 

setel..

**************

lawatan tapak melaui laluan darat pulak... sopan je berbaju kurung,, ahaksss

jeti rekreasi.. dekat da dengan uma mak long (makcik MRK)

saje nak test kuat ke tidak buai ni.. **itu adalah boss i..***

ingat nak try gelongsor tu,, muntut i tak muat la pulokkk...

jongkang jongkit pun aku try...

last but not least,, ni kat area tampok,,, kot la,,

abis keje di Pontian... ada lagi tapak yang nak di lawat ni,,, tunggu la entry nyer yek

da da ~~

1 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

bestnyeeee kije akak ni kan. heheh tak cam orang dok terperuk dlam opis :(

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...