Jumaat, 20 Julai 2012

.:: Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan 1433H ::.


kau pasti datang walau tanpa undangan.. dan aku sentiasa menyambut kehadiran kau dengan penuh rasa syukur dan mengharapkan keberkatan yang bakal aku kecapi sehingga kau pergi bila tiba masa nyer nanti... 

Oh Ramadhan...

from google

********************************************************

sempena nak menyambut ramadhan ni, macam biasa la opis ada buat sikit makan².. perancangan yang singkat dan makanan yang simple,, soto ayam, jemput² dan kuih muih.. 

walaupun simple tapi aku suka sebab Hj Latib selaku otai kat opis ni bagi cadangan untuk membuat sedikit tahlil ringkas kepada arwah² yang terdekat.. aku pun forward kan nama arwah embah lanang aku,, Shukor bin Ehram.. (atok belah abah)

sayu je rasa ati aku tatkala nama arwah² yang dikirim tu disebut,, tetiba terbayang kan nama aku @ mak abah disebut... oh tidak ~


 siap tahlil,, masa untuk makan... kredit untuk Adda yang berjaya handle majlis ni.. 

  air tu aku yang buat ok,, sedap ke tidak,, ntah..



nak mintak mendema,, hihi

petang ni ada majlis perpisahan untuk Kak Arfah,, makan lagi,, nyum nyum,, hihihi

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...