Sabtu, 2 Jun 2012

.:: Weekend Hi-Tea Buffet @ Salt ‘n” Pepper Café, The ZON Regency Hotel ::.



oleh kerana tak jadi ke perak ikut family ada jemputan kat sana,, siap pegi Cameron lagi diorang... dengan hati yang duka lara aku dan MRK pegi cari makan.. sampai kat The Zon Stulang sana,, hahahaha... **nampak nooo nipu nyer.. hehehe**


first time ni nak parking dalam..

sebenar nya aku da beli siap² voucher Groupon makan kat The Zon ni.. sebab kan terlupa dan da nak expired tarikh makan nyer,, ada tak de memang kena pegi jugak ari ahad lepas.. harga untuk 2 orang makan RM52.00,, sekali pegi tengok makanan nyer,, banyak nyer nak kena makan,,

 cafe nya kat tingkat 6

buah²an

salad

MRK tengah amik nasi putih


kaya ball

nasi beriani

kek

mula² aku makan manis² dulu,, MRK tak pedulik,, nasi yang penting sebab dia cakap dia lapar,,

sedap sangat benda ni semua..

tempat duduk kami berhadapan dengan pantai stulang.. cantik gak



jemput makan semua.. :-)


ngappp,, aisey,, ada nasi kat mulut MRK,,

abis seisi untuk round yang pertama,, jom sambung makan lagi..


burger yang syomel... dan daging yang superB !

laksa johor...

nasi beriyani, daging rendang, kerabu soo hoon dan sayur campur

last but least,, round ke-3.. dum sum, kaya ball, rojak bah, botok burung puyuh dan jelly cocktail

da tak ramai orang da sebab da petang..

yang aku perasan ramai orang cina

botok burung puyuh..

ape tengok².. nak ke..?

tak bole ok..

akan ku abiskan sampai tinggal tulang,,, hihihi

 kosong da,, semua da balik dan kami pun nak balik..


haaa,, kekenyangan.. pendek kata semua makanan yang dihidangkan memang sedap...

lepas tu kitorang bergegas ke Angsana,, dengar-dengar nya ada UO buat sales kad member.. Ya Allah, punyer la ramai manusia kat situ,,, terus tak jadi nak berasak-asak,, 

da tu tengah dok sibuk-sibuk aku window shopping tetiba aku nampak MRK wat projek... hahahaha,, kesian nyer aku tengok MRK,, 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


ni la projek MRK...

tak peduli kat mana,, asal bole lelap dia lelap,,

sudah sudah la tu,, jom pegi kat pentas sana,, cam ada bising-bising je kat sana..

da tu bangun dari lelap je MRK dipanggil untuk naik pentas,, saje suka-suka layan kan expo dari indon ni,,

setiap sorang kena buat persembahan,, 


jom tengok persembahan MRK,,ok ok ok ok ok ookkkkk


dapat angpow,, ingat duit..

rupenya resit eskrim mcD yang singgit tu,, ok la kan,, dari takde,,


tu eskrim nyer,, MRK makan sambil dengar penerangan dari budak yang jual fiber,,

hujung minggu yang sangat seronok dan thanks pada MRK kerana redha nak melayan kerenah isterinya yang memang suka berjalan,, hihihi

da da ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...