Jumaat, 8 Jun 2012

.:: Semi-Buffet Lunch @ Silka Johor Hotel & Majlis Pertunangan June ::.


voucher makan yang terakhir untuk seisi kali ni,, hihihi.. ye la sejak kebelakangan ni da tak berapa nak banyak offer makan nyer dari Groupon ke Everyday dll.. eh eh,, bukan tak de langsung,, ada tapi mahal² belaka,, aku kan cari yang murah² jek,, huhu

aku buat booking nak datang dalam kol 3 - 4 petang ari sabtu lepas,, tapi hotel call back mintak kitorang datang awal sikit sebab dia nak arrange tempat untuk function lain,, MRK? dia setuju jek,, yang penting bagitau kat mana lokasi nya,, berdesuppp sampai,, ffuuhhhh ~

 hotel ni kat area Tesco Plentong..

da tak de orang,, dan kami adalah customer yang terakhir

 menu pilihan..

 khusyuk memilih menu.. mana tak nyer,, kena pilih 1 dari 15..

saya da pilih,, sebab tu saya senyum..

 sementara menunggu makanan siap di masak,, jom tengok ape ada kat sana tu.. 

  buah²an,, ni je yang tinggal.. hukhuk

 puding,,

 salad,,

MRK sibuk beri komen kat lukisan ni..

 eee,,, lambat nya makanan ni,, aku da nak menurun da ni,,, kekekeke

 ok,, da sampai.. ni aku punyer... Kosmopolitan Fried Rice,,

 Cantonese Fried Noodles, MRK punyer..

 jemput makan yok,,, bismillah

 maut jugak nak abis kan nasi ni,, banyak !

 erkk,, alhamdulillah,, 

kalau tak abis memang bukan kami la kan, hihi.. so far makanan kat hotel ni sedap jugak cuma pada kami rasa nya macam kurang kik,, macam kurang masin, kurang pedas,, mungkin ni trademark Silka Hotel kan,, hihi

ok, balik tue kitorang singgah Kampung Melayu Majidee,, majlis pertunangan best fren aku, Jun [bukan nama sebenarnya,, hahaha]... tapi sayang, sampai jek majlis da abis dan Jun pun da bukak baju nyer yang cantik itu,,,, sori le bebanyak sebab lambat,, ingat sempat... sedey ~

pelamin rekaan Jun,, sweet

hantaran dari pihak lelaki..

tak pakai baju glem pun aku nak jugak gambo dengan ko Jun,, hahaha


bukan sekeping tapi 2 keping,,,

buah tangan dari Jun,, comel jek

1 entry ada 2 cerita.. 1st dengan orang yang tersayang, 2nd dengan kawan baik... untuk MRK,, saya sayang awak laju²... untuk Jun tahniah dan semoga korang kekal hingga ke jinjang pelamin,, dengar² nyer bulan 2 yer majlis nyer,, jangan lupe jemput yek ! 

da da ~ ~

3 ulasan:

NUNU EERA berkata...

congratz to ur frenz.. search psl silka hotel.. tsinggh cni.. ;)

Tanpa Nama berkata...

N this pn still ingt..kak jun..kn????

faiza erina berkata...

Nunu Eera - thanks...

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...