Isnin, 4 Jun 2012

.:: Mandi Manda di Gunung Ledang ::.


1st tme ni nak pegi gunung ledang.. sebelum ni dengar² jek.. tengok kat citer Puteri Gunung Ledang tu,, tapi aku tak la pegi puncak,, pegi nak mandi jek... bole mandi ke? errrkkk

kitaorang pegi ni rentetan dari Wedding Nasir.. **lama da**.. pegi bukan ber-2 tapi ber-6,, dengan kawan-kawan kerja MRK.. dari uma mak mertua nasir.. kira² 1 jam gak la perjalanan,, main redah je ni, ikut signboard dengan map dalam tab.. dalam hati terdetik,, agak-agak sesat terus cari arah balik JB,, huhu

ikut sign board yang kaler cekelat tu..

ermmm,,, bukan main lena si Musadi ni... 

yeaahhh,, da sampai...

singgah beli air sat,, haus kooooo

tiket masuk,, 

mencari tempat port yang paling strategik..

akhirnya di sini,, 

patut pilih kat sini,, ada puteri gunung ledang rupenya..

dasar BUAYA.. !

tengok macam dia ni,, dok sorang² wat spa ikan,, terkekek-kekek ketawa kegelian,,

nak join,,, hihi

tukar port lain pulakk,,

oleh kerana sampai da lambat, kitorang mandi pun tak la lama sangat,, nak tau,, air gunung ni,, pergghhh sejuk giler,, dan aku dengan penuh kesopanan dan kesusilaan mandi berjubah ko.. hahahaha.. bukan ape, malas nak salin baju,, dan bukan nyer aku nak buat acara terjun bebas,, nak celup² jek.. kekekeke

alim tak,, alim tak.. hahahaha

adi & MRK

cukup la syarat bila ke Segamat ni dapat mandi kat Gunung Ledang.. jangan ke tidak orang kata.. ape pun best sangat mandi kat sini,, rasa nya kami nak return lagi dengan persiapan yang mantop ! hihihi

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...