Isnin, 7 Mei 2012

.:: Wedding Norikha & Hazril ::.


best sebab dapat pegi uma orang kawin dengan MRK,, sebab majlis nyer ari ahad.. hihi.. kali ni jemputan kawin di batu pahat... dengan konfiden nyer aku dan MRK meredah ke sana berdasarkan peta di kad jemputan itu,, eh eh.. sape pengantin ni.. ho ho ho... kawan 1 opis merangkap PA timbalan pengarah audit negeri johor.. ika..


peta kontrovesi,, hihihi

sebenar nya kami sesat,, tapi alhamdulillah setelah 2 jam perjalanan akhirnya kami sampai.. sib baik tak tersalah uma..  

lepas makan terus tengok pengantin,, da sanding da,, tengah gambar posing-posing..

menyelinap kejap ke bilik pengantin,, very the simple,,

pada masa tunggu turn nak bergambar dengan pengantin tetiba MC majlis datang ke MRK dan mintak MRK buat ucapan untuk pengantin.. alasan MC tu datang ke MRK, dia cakap rambut MRK lain dari yang lain,, glamer koooo,, hahaha

syahdu nyer bile MRK ada mention nama isteri nyer,,, tolong..... nak nangissssss... huhuhu

selamat pengantin baru untuk Ika dan suaminya,, semoga kekal sampai hujung nyawa,, 
**juga untuk diri sendiri,, hikhik

ok,, masa untuk balik,, eh,, pakai kasut baru la... suke kasut ni,,, 

otw nak balik tu MRK kata nak singgal mall yang ada kat batu pahat ni,, ermmm yang aku tau cuma BP mall.. sebab beso dan tepi jalan,, dalam pada tu tetiba je MRK buat U-turn sebab dia nampak ada motor vespa tulis untuk dijual.. adeehhh, motor, motor, motor...haaaiiishhh




telek jangan tak telek,,,

dari depan membawa ke belakang.. owner tak de tapi no. fon da amik.. ape lagi,, cau la...

persinggahan terakhir,, BP Mall..

untuk 2 minggu ni aku agak bz ke jemputan kawin kengkawan.. selamam kat segamat,,  kawan MRK pulak.. **entry nyer tengah draf..** suke nak pegi sebab suke nak tengok pengantin yang sememang nya cantik dan lawa,, 

da da ~~


2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kak! pinjam beg! gege

Iena Eliena berkata...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...