Jumaat, 25 Mei 2012

.:: Nasi Arab @ LC Catering ::.


tak pernah makan kat sini,, cuma dengar citer jek,, so, hari ni ada peluang untuk makan bersama yang tersayang,, MRK la.. sib baik jalan tak jem, cepat je sampai..


 our lucky number,,



 order sirap dan ice lemon tea,, yang sampai limau ais dan sirap,, good job ~

 kedai nya kt tepi jalan tebrau jek..

 ok, da sampai,, Nasi Arab Kambing,,, mana kambing nyer..?

 selak sikit baru nampak,,,

 MRK cakap,, " macam sikit je nasi dia,, kt  Restoran Saba' lagi banyak.."

 berkata dalam hati,, " makan je la.. lapo ni.."

 sekelip mata je abis,,, memang lapo,, hihihi

 macam nak order makanan lain,, hihi,, sudah, sudah,, esok² pulak..

nak balik tu sempat jugak la singgah bengkel kat sebelah LC tu,, kawan sekolah MRK keje situ,, Jawa nama nyer.. banyak gak dia tolong kami masa Sentra kami rosak,,, kitorang ajak makan tapi dia tak nak,, dia da makan,, dan da time keje tak leh kuar.. oleh itu, kitaorang belanja teh O ais je ea,, hihihi

 aiittt,, nampak perut jek,, hihi

 haaaa,, baru nampak, da da,, cepat hantar saya balik pejabat,, 

borak lagi..? lelaki, lelaki ~

harga untuk lunch kami hari ni,,, 

sebelum ni pernah makan nasi arab kt Saba' Rest, Cyberjaya,  Hadrawart Rest, Hotel Pan Pac, Nasi Arab Al-Hanin, Larkin Idaman.. rupe lebih kurang, kuantiti berbeza dan rasa pun tak la sama sangat antara yang lain,, masing² ada rasa tersendiri,, tapi semua nye sedap !

kat LC ni rasa nyer macam² makanan ada tapi kenapa aku pilih Nasi Arab..? sebab itu adalah makanan kegemaran MRK,, hihi

da da ~~

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kat bus stand pontian ada kedai nasi arab mandy...power..harga lau compare ngan saba and lain2 jauh beza...rasa umphhh.. nak citer lelebih cam tolong promosikan lak..hehehe

faiza erina berkata...

Oo ye ke,, nway thanks bgtau,, leh try nti... :-)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...