Selasa, 22 Mei 2012

.:: Home Fair 2011 dan Dapur ::.


oopppss,,, bukan tersalah taip tahun tapi ni memang entry 2011,, baru nak update,, eeeehhh,, bukan suka-suka tapi ada kaitan dengan tahun 2012...

time home fair ni, kitorang baru lepas tengok uma kt Taman Perling tue.. konon² nak beli uma kan,, sibuk kan la diri pegi home fair.. mula² tak de la tujuan yang utama, cuma nak survey harga jek.. tapi terjebak jugak akhirnya... akhirnya kami membeli dapur baru... suke tak...? sukeeeee,,, hihihi


ni haa,, dapur nyer,, tekan² jek nyala..

pembelian secara ansuran,, **nak cash n carry tak mampu loorr** setelah habis dibayar,, baru dapat barang,, 2 kali bayar.. mula-mula deposit,, pastu bulan 2 aritu bayar selepuk RM????.. rasa nak tertanggal kepala time bayar tu,,, haaaaaa,,, duuuiiiittttt ku...

**********

selepas 8 bulan... **lama giler**


ini la barang² yang free tu.. dapur mana dapur...?

dapur da melekat.. **nampak tak..?

buat air teh dalam ni jek,, agak² da sejuk tenggek je atas dapur,, panas kan..

tempat bbQ.. ni pun dapat..

 da test.. cukup senang dan tidak mengotorkan dapur..


terlepeot sekali kuali aku,, kekekeke

sape kata dapur macam ni tak leh guna kuali melengkung,, bole tapi kena pakai tempat BBQ ni la,, terbukti lebih menyenangkan ! hihihi

dapur single ni bole di bawak ke mana².. 

non stick.. 


ni tak guna lagi,,, sayang.. 

ade gak la aku dengar² yang kata nyer kalau masak pakai dapur karen ni rasa nyer lain,, errmm, pada aku tak la... sama jek rasa nyer.. cuma 1 je tak best,, ada senang dan susah gak kalau pakai dapur karen ni..  ari ahad lepas tak de karen, haaa amik ko, kelaparan kitorg.. lauk ada tapi caner nak panas kan,,  ape lagi, tapau je la, 

lagi pun kat sebelah uma kitorang tu berderet kedai makan,, hahahaha.. kalau kengkawan ke sedara mara datang uma tak sempat masak,, aku order je la dari belakang,, nggeee

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...