Selasa, 24 April 2012

.:: Selamat Jalan Kak Jun ::.


nak ke mana tu Kak Jun..? sape Kak Jun ni..? hihihi,, ok, ok, Kak Jun ni senior@otai kat Audit Johor ni,, rasa nyer lagi 4 @ 5 tahun da nak pencen,,, super spontan senior la kan,, hari isnin minggu lepas,,  Kak Jun dapat surat kenaikan pangkat dari W32 ke W36... wahhh,, rezeki di akhir-akhir perkhidmatan sebagai penjawat awam... ape pun TAHNIAH aku nak ucap kan pada  Kak Jun ..


macam biasa, tingkat 19 menara ansar akan ada kan sedikit makan-makan merangkap farewell untuk yang diraikan.. hari jumaat menjadi pilihan kerana waktu rehat yang panjang.. dan mana yang keje luar balik pejabat,,, 

menu makanan diuruskan oleh Kak Nor.. Kak Nor ni kalau pasal makan memang otai,, kalau pasal keje lagi la otai,, semua dia tau.. hihihi

kuih dan air

mee hoon goreng

roti jala

yang meraikan


ucapan dari wakil jabatan 1, Kak Arfah

ucapan dari Timbalan Pengarah Audit Johor, En Din

ucapan dari anak tiri  Kak Jun , Ejal

sampai menitiskan air mata,,, wayang ~

ucapan dari yang dirai,,, sedih, sebak... nangis,, 

makan time...

Kak Nor, Ada, Mona

jangan berebut yek,, semua dapat

yang lelaki ni malu nak makan kat dalam pantry...

muka sedih Ejal dan Hafiz kerana  Kak Jun pindah... sedih la sangat,,,

time makan tak sedih pun,,, hihihi

ehhh,, sejak bile pulak dia ni naik 32,,, 

diskusi hebat antara otai dan tupoi... hahahaha

seisi bergambar kenang² an

jabatan 1


aku dan Kak Jun

Ejal dan Kak Jun

Ejal, Intan dan Kak Jun

otai Menara Ansar..

petang makan kek pulak yan disponsor oleh Ejal... terima kasih beb !

Allah selamat kan kamu,,,, 

potong !!!

aauuummm...


sambung makan mee,, kecik je kan pinggan i,, 

tak tau depan tu pinggan roti jala... 2 gulung aku da telan,, hahaha

camera man syok sendiri.. 

ermmm,,, punch card terakhir di Audit Menara Ansar... bubye Kak Jun...



patah tumbuh hilang berganti,, yang pasti Kak Jun tak galang ganti nyer,, di mata aku Kak Jun ni seorang yang cukup baik hati.. aku da anggap dia macam mak aku.. kongsi cerita.. best ke tak best ke..

ape pun aku doa kan semoga Kak Jun hepi berada di tempat baru dan jangan lupe kami semua kat sini,, sesungguh nya kami semua amat merasai ketiadaan Kak Jun... 

da da ~~



5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

si intan tu preggy ke erin?sori to say...kalo betul alhamdullilah...hehehe

Pupel Liyana berkata...

kak, kak jun pindah mana?

faiza erina berkata...

Tanpa nama,,, sape awak ni, bgtau la nama,,, :-)

Aah,, intan pregnant 2nd bb...

faiza erina berkata...

Pupel Liyana, kak jun ke UAD kem.. Kesihatan... Kt jb jugak,,, :-)

Tanpa Nama berkata...

nanti ea..nati kt bagitau name...ala..ko ni, kawan kelas masa kat poly dulu..hehehehe...mesti ko geram kan..kt suke bace blog ko..ala..silent reader gitu

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...