Isnin, 2 April 2012

.:: Rumah ku Syurga ku ::.

alhamdulillah,, akhirnya,, aku sekeluarga selamat berpindah ke rumah baru... cuti sabtu ahad lepas pindah nyer,, konon² rasa barang macam sikit,, sekali dilonggokkan,, amik ko,, banyak rupenyer,, ye la,, barang untuk 2 tahun, mau tak banyak.. *pengsan*




part ni yang tak berapa nak setuju sebenarnya.. buat partition cantik² tapi untuk letak full face sesaje,,, tu pun MRK kata kurang,, macam nak tambah lagi,,, bole tambah tapi untuk handbag saya pulak yek,,, ce tengok bawah,, kena kan,, hahahahaha



dalam tengah kemas² barang tu sempat gak aku rasmi kan dapur baru,, huhu,, sangat teruja rasa cam nak nangis jek *emosi* bole masak ke idok, sedap ke idok,, alahai,, berdebo rase... hihihi.. nebes,,,, kesimpulan nyer,,, dapur ni memang syooookkkk... hihihi.. 


ta daaaaa.. inilah menu pertama kami di rumah baru,, ayam kari dengan sayur kobis goreng... oleh kerana peti ais tak leh on kena la beli air batu... batu lebih banyak dari air.. hihi,, walaupun dalam keadaan yang huru hara, makan tetap makan.. rasa? same je cam masak pakai dapur gas,,, :-)

alang² da off peti ais kan, kena la cuci kasi bersih itu dalam... lama gak aku tak bersihkan.. M A L A S ! MRK da nak belikan yang beso,, larat ke aku nak bersihkan nanti... hihi.. keluarkan semua harta benda yang,, ada gak rupenya yang da expired,, ape lagi,, jangan cakap banyak,,, terus ke tong sampah la.. 

 maakkk aaaiiii,, berkerak ngok ! 

 eee,, sibuk je chemong ni nak interprem,,,

haaaa,, da lawo da.. 

arini pegi keje rasa sakit 1 badan, lagi² kaki,, krem.. mana tak nyer,, naik tangga turun tangga.. *macam latihan kebakaran*.. abis nak wat caner kan,, uma ada tangga.. kena la guna.. membazir itu amalan syaitan,, kekekeke

untuk doa selamat insyaAllah kitorang akan buat, cuma tak pasti lagi bila tarikh.. nak siap kan kemas dulu,, ready kan ape yang patut,,, hihihi

pada kawan² yang nak datang uma, dijemput sangat²,, nak datang bagitau,, tak mo suprise² k,, kekekeke

da da ~~

1 ulasan:

Hafiz Hassan berkata...

Nanti kitorang datang buat sepot cek ek... kucing pun ikut pindah sekali?? hehe..

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...