Isnin, 16 April 2012

.:: MRK - Hanya 1 Dalam Dunia,,hihihi ::.

ok,,, aritu aku ada wat entry pasal MRK ni macam Hafiz dan Johan kan,, 

kali ni MRK macam orang putih pulak tau,, ada 2 orang tau yang sama... tak caya...? jom tengok...

pertama Valentino Rossi yang sememang nya MRK minat abis kat dia.. dan VR ni dulu pernah berambut kerinting.. ** tu yg MRK pun bela rambut kerinting tu kot.. hihi **... suke tengok VR ni,, cute jek muka dia,, secara tak langsung muka MRK pun cute jugak la kan,, kekekeke

ape yang lain..? hidung la,, MRK punyer hidung cam jambu air,, VR punyer mancung,, iissshhh,, derhaka tak cakap camtu..? huhu

yang kedua sape lagi la kan kalau bukan mendiang Simoncelli.. pelumba Itali yang mati masa racing kat Sepang MotorGP 2011...


persamaan cam biasa la.. RAMBUT.. dan semestinya ketiga-tiga mereka ini suka naik motor..  hihihi


ehh,, rupe nya ada 3 la,, MRK ni artis hollywood ke..? hahahaha

kenal LMFAO..? yang nyanyi lagu Party Arthem " everyday i'm shufflin ".... tu... haaaa.. tau kan.. sama kan MRK dengan dia.. style RAMBUT dan CERMIN MATA,,,

ramai dan memang ramai la.. aritu masa kat Seremban, tetiba je ada budak cina nyanyi lagu  LMFAO kat depan MRK,, MRK senyum jek.. ...jangan kata kat Seremban, kat mall area JB ni da ramai yang buat camtu... masa dinner kat NY Hotel pun ada cheff tu tetiba je nyanyi lagu awan nano... kitorang hanya mampu tersenyum dan aku terus memegang erat tangan MRK,,

motif..???

** nak bgtau orang yang MRK da kawin dan aku isteri nyer,, hahahahaha,, ajer giler ! **


so,, agak-agaknya, korang vote sape yang sama dengan MRK..???


>> perasan dan terus perasan <<


4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

of coz LMFAO.hahaha

Tanpa Nama berkata...

Herman tino..huhu

Tanpa Nama berkata...

erk??? *pitam*

-ciaygcomel

Tanpa Nama berkata...

erk??? *pitam*

-ciaygcomel

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...