Isnin, 2 April 2012

.:: Mari Bekerjasama Bersihkan Uma ::.


ape yang penting,,? keje sama-sama,,hihihi.. bab nak kemas mengemas ni la yang paling tak berapa nak suka sebenarnya.. tapi, oleh kerana semangat uma baru punyer pasal,,, tetiba rajin pulak,,,

bila da dapat kunci tu,, dengan serta merta pegi tengok uma,, **gelojoh sey** hihihi,, excited.. sekali bukak gate,, amik kau,, selamat datang ke kebun saya,, hahahaha... punyer la semak,, macam-macam ada,,, pokok tebu, pokok pisang,, haaiiiiyyyaaa ~

belah depan

belah tepi..

oo,, hoooooo,, hoooiiii,,, ajer giler kalau macam ni la punyer semak nak suro aku dengan MRK yang bersihkan,,, memang tak la... oksigen, oksigen !!!

nasib baik la agen yang jual uma ni ada bagi listing untuk kita check samada pintu ke tingkap ke tiles ape ke rosak atau tak,, kalau ada yang rosak, nanti ada yang betulkan dan bayaran atas agen tu,,, termasuk la sekali pembersihan halaman uma,,, fffuuuuhhhhh,, lega rasa,,

**tetiba rasa macam nak rosak kan gate jek,, nanti dapat gate baru,, huhu**


haaa,, tu dia agen pembersihan da sampai,,, ooppsss, yang pakai suar pendek lagi ganteng tu saje je nyebuk,,, hihi


mesin jangan tak mesin,,,


pokok tebu yang telah ditebang..

amboi,, cekak pinggang nampak pakcik...


laaa,, pak cik pulak yang buat,, ni la nama nyer kejesama,, nggeee



belah depan da setel,,,

belah tepi pun da setel,, 

memang sengaja aku tak kasi diorang buang pokok pisang ni,, banyak kegunaan nyer,,,





ta daaaaa.... siap semua nyer,, petang sikit ada lori amik datang sampah tu,, 

walaupun aku tak buat ape-ape, cuma duduk dalam uma tapi penat jugak,, ape lagi mereka-mereka yang buat keje tu,, errmmm,, kesian diorang kan... ingat nak beli kan makan lunch tapi diorang cakap da makan... tetiba rasa sedih pulak,,, 

gambar nampak macam redup, tapi cuaca time tu, panas yang amat... start keje kol 11 pagi, siap kol 3 petang.. letih ooo...

bersihkan luar uma sudah, dalam uma tak lagi.. bila nak pindah nyer,,? tunggu.. hihihi

da da ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...