Khamis, 19 April 2012

.:: Kompom 2012 Ada Pilihanraya ::.


pandai² je kan aku letak tajuk camtu,, ape..? aku ni sape..? perdana menteri kah..? ketua wanita UMNO kah..? kah kah kah... aku hanya semut merah yang comel,,, huhuhu

takde la,, kan sekarang ni tengah dok sibuk² berita pasal daftar undi la, dakwat kekal SPR la.. macam²,, nampak macam da ada hint yang memang tahun ni akan ada election.. yang aku dengar² kata nyer bulan 6 nanti,,, entah,, orang kata ngundi ye kita pegi pangkah,, :-)

korang da daftar undi belom,,? kalau belom rugi la, da terlambat dan rugi jugak sebab tak dapat buang undi,,, aku da tentu la da,, da buang undi pun dulu,,, 4 tahun lepas... kalau nak check nama kat mane nak ngundi,, klik sini.. 

felda simpang waha la... ape da wah hah.. hihihi

da tu ada la senior yang pejabat aku ni offer aku jadi kerani time election tu nanti,, mula² sekali aku tanyer dia balik.. dapat gaji ke nanti..? wahhhh,, belom keje nak tau gaji.. hikhik.. tentu² dapat.. keje 1 ari jek.. dari pagi sampai petang,, dan mungkin sampai malam.. so, dengan rela aku bagi nama kat akak tu.. dengan perasaan ingin mencuba...

tup² semalam aku dapat sms dari Pejabat Daerah Johor Bahru... sms nyer berbunyi di bawah:-




jadi,, bila da ada taklimat segala, tak salah kan aku cakap yang tahun ni akan ada pilihanraya.. cakap masjid ni... hihihi,, agak teruja nak jadi kerani mengundi ni,, pengalaman pertama dan mungkin bukan yang terakhir,, dengar dari pengalaman member yang pernah buat keje ni nak macam senang,,, tak cuba tak tau kan... hihihi

abis, bila aku da keje time pilihanraya ni, undian aku caner pulak...? dikira ke idok... sedangkan aku tak pegi memangkah...? errmmm, mungkin masa taklimat tu nanti akan diberitahu... :-)

selamat mengundi !!!

da da ~~

1 ulasan:

Iena Eliena berkata...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...