Rabu, 18 April 2012

.:: Gaji Baru, Berapa Yek...??? ::.

isnin lepas baru masuk opis setelah 5 hari berkursus kat Akademi Audit Negara,, punyer la excited kan,, pepagi buta da bukak laman web penyata gaji... 

ape kes? excited berrrr nak tengok berapa gaji baru tue... bertambah ke? banyak ke sikit.. banyak ke sikit tak kisah la,, yang penting naik... huhu

biasa nyer sehari sebelum gaji da ada,, tapi.. tapi kalau bukak sekarang yang gaji nyer hari rabu depan,, memang hampa la,, takdokkkk !!!


hihihi,, sebenar nya bukan ape,, aku nak tengok slip gaji tu sebab nak tengok potongan bulanan untuk umah ada ke tidak.. gaji bulan 4 ni da start potong, kalau takde dlm slip maka nyer aku kena bayo sendiri.. dan yang paling penting gaji tinggal sikit,,, ~~ huhu.. **tolong,, tolong**

bermula la kehidupan dengan gaji yang ada potongan bayaran uma untuk 30 tahun,, perrgghhh, lama giler,, dapat ke tidak berkhidmat selama itu.. mudah²an panjang umur.. tapi kalau ditakdirkan aku 'pergi' dulu.. MRK da tak yah nak bayo uma ni,, 

amik ko,, 2042 = 359 bulan baru abis,, gglllluuppp

***************

rasa macam lambat je nak gaji bulan ni,, sib baik la ada claim bulan lepas,, bernapas la sikit,,  banyak benda nak beli ni,, nak mintak MRK malu,, malu sebab nak beli yang bukan²,, hihi

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...