Isnin, 30 April 2012

.:: Baked Rice Fiesta+Ice Cream @ Season's Cafe ::.

da makan kat sini lama da.. bape ari bulan ntah,, lupe.. tapi nak share jugak dengan korang,, hihi.. macam biasa aku beli voucher kat Mydeal.com.my.. saje suke²... rasa nyer harga voucher ni RM9.90 untuk seorang.. murah ke mahal...? ke sama jek..? ntahhhhhhh

season's pilihan adalah di KSL


alamak,, tulisan cina la,, halal ke..?

 voucher kena sign,, comel kan sign aku,, jangan tiru ea,, hihi

 antara menu yang bole dipilih,, 2 jek..

 tak lupe eskrim,, 1 scoop je ok...


 air beli lain,, ice lemon tea... 


sambil² tunggu order,,


eehhh,, tab ada pen..? mana dapat..? curik.. hahaha,, tak la aku beli online gak tu..


memang sengaja beli pen kaler pepel,, nak sama dengan chasing,, dan pepel adalah kaler baru kegemaran MRK... 


sipo MRK..

 beef stroganoff baked rice...

 seafood baked rice...

 jemput makan...

 tu dia,,, sedap yang seafood ni,, tapi yang beef lagi sedap..

 sekejapan je abis, sebab lapo,, hihihi

 menu terakhir,, makan sambil layan youtube super spontan minggu... pakai wifi season's

semua da abis, ape lagi,, balik la,, hihihi

tak la terus balik, kami pusing² dulu,, tengok ada pameran kete,, KIA Motors... eee,, macam berkenan je kat Forte 2 pintu ni,, ada sun roof lagik... eeeee, bes nyer kalau dapat free,,,


 ape la yang MRK goreng kat salegirl KIA tu,, 


dapat pen dari KIA sebab aku like fb KIA Motors,, ok gak la,, tak dapat kete dapat pen pun jadi la,, hihihi...

da da ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...