Jumaat, 16 Mac 2012

.:: Wedding Nora & Zamri ::.


cuti sekolah.. time ni la jemputan kawin banyak,, kadang-kadang 1 ari sampai 5 6 jemputan,, tak kira sabtu ke ahad,,, full.. caner nak attend? so, kena la dipilih mengikut keutamaan.. 

oleh kerana wedding 2 pupu aku ni ari sabtu.. *ayah pengantin pompuan sepupu dgn abah aku,, tu yang jadi 2 pupu kan* ermmm,, lambat la aku datang.. nak tunggu MRK balik keje... kira-kira jam 3 ptg baru kitorg gerak dari JB...

ikut jalan ke sedili jumpe ni,,,

da mula la tu nak wat senaman muka...

eeeee.. ngengade betul la 

Cia,, yang NOTE nyer kehabisan bateri,, hahahaha

orang kuat dapur.. 

sampai tidur si Kaisah kat atok







bik senah dan aishah,, 

Cia dan Anja

penyanyi jemputan pada wedding kali ini... syabas ~

ni penyanyi tangkap muat jek.. hahaha

sepupu yang rapat secara tiba-tiba,, bincang ape la tu...

Sicin,, suke la tu,, cuti sem...

bebudak yang sibuk main game...

haaa,, ni la pelamin trend sekarang...

cantik jugak kan,,, dengar-dengar andam dari pontian

foto kenang-kenangan dengan pengantin..

perasan tak baju kami anak beranak sama...

posing lagik...

yeaahhh,,, ciiiisssss bedebah

gambar dengan artis,, hakhakhak

balik tu kitorang singgah hospital kota tinggi,, melawat nenek sedara aka nenek pengantin pompuan tadi,, 

lepak kat luar dulu,, tak leh masuk ramai-ramai katanyer...

borak-borak...

posing-posing..

berbeza betul MRK dengan abang aku... hihi

ustazah yang bergaya... 

termenung..? teringat sape??

masih lagi main game..


kaisah yang baru bangun tido...




agak terkejut bila nampak mak ngah dia,, huhu.. caaaakkkkk

siap melawat nenek sedara kat hospital,, sambung melawat sedara sakit jugak kat kg Makam... kitorang memang suke datang melawat orang sakit,, hihihi... sementara tengah sihat ni kan,, time ni la nak jenguk sedara mara.. lepak dari petang sampai kol 8 malam.. borak dan bergossip isu panas keluarga seebeng.com... huhu


otw nak balik JB singgah Plaza Kota,, sempat gak MRK cuci rambut..

eh, da banyak tengok gambar terlupa pulak nak wish  kat pasangan pengantin..  *lupe diri* hihi... anyway, Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga ke akhir hayat.. dan pada yang sakit, semoga cepat sembuh... :-)

da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...