Ahad, 4 Mac 2012

.:: Pertunangan Faisal dan Nani ::.


tanggal 12 Februari 2012 lepas, adik ipar merangkap adik kedua MRK, ical selamat bertunang dengan pilihan hati nya, Nani.. orang Taman Sri Pagoh.. 

sebagai abang dan kakak ipar yang sangat baik hati, melampau la kan kalau tak ikut hantar, dulu masa kitorang tunang dia ada, kitorang sanding pun dia ada..  isshhh,, tetiba teringat time aku tunang dulu,, kelako sey mekap masa tu.. aaarrrghhh, tak nak ingat, tak nak ingat ! hahahaha...

dan yang best nyer dan mungkin kebetulan, dulu aku bertunang dengan MRK pun bulan 2.. bile..? 18.2.2007..... ok la, jom tengok gambo, malas nak citer banyak-banyak,, ngggeeee

  singgah kat masjid taman tu, solat zohor.. majlis nyer start lepas zohor..

 ok,, da ready nak ke uma pihak pompuan.. aku cop bawak sirih junjung,,,

 ladies 1st,,, tooonnn toonnn, sila beri laluan,, hihihi

 yang bawak sirih junjung kena depan,, 


yang lain dok luar yek,, 


antara pengiring lelaki... bujang-bujang lagi diorang ni,,

 cik rohani, wakil dari pihak lelaki,, dulu time aku tunang pun dia jugak..

wakil dari pihak pompuan..

hantaran dari pihak lelaki.. tema kelabu..

 perbincangan bermula...


 persetujuan termetrai..

anak pak ngah dan intan


 acara sarung cincin 

 ni cincin risik

 ni cincin tunang

 waaahh,, untung sey, dapat 2 cincin

 ermm,, salam mak mertua i tu,,,hihihi

 hantaran dari pihak pompuan

   bersama mak, mak ngah dan mak teh dan bakal biras...

 it's makan time ~



 lepas makan sambung bergambar lagi

 haa,, ni la pasangan yang bertunang...

 baaaeeekkk punyerrrr dari kami.. hihi

 bakal besen besan..

 Adi tengah jual minyak... oii,, ingat tunang oiii,, hihihi

 masa untuk berangkat pulang...


 daun pun minat kat rambut MRK,, hihi

last post...

rasanyer kalau tak de aral melintang, diorang bertunang dalam masa setahun hidup.. makna nyer tahun depan la kawin la diorang,, ala, nama je setahun api sekarang ni kan setahun tu macam 6 bulan jek.. oh,, cepat sungguh masa berlalu...

ape pun aku doa kan semoga pertunangan ni kekal sehingga ke jinjang pelamin dan semoga berhagia selalu,,

da da ~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...