Selasa, 13 Mac 2012

.:: Irresistible Steamboat Buffet Dinner @ New York Hotel ::.


dinner kat hotel,,??  hahahaha.. banyak duit aku.. hihihi... ala, sekali 2 kali 3 kali jek,, huhu... ala,, bukan makan makanan utama hotel tu,, steamboat jek... mak, abah, adik, family abang, aku dan MRK.. sorang lagi adik tak dapat join, Lya.. huhu * sian dia *

makan kat sini semua nyer layan diri.. ape yang hado tu, amik dan makan.. time makan dari kol 6 ptg sampai 10 malam.. kitorang check in dalam kol 7 lebih.. sori ea pada yang menunggu aku dan MRK,, ada masalah yang tak dapat dielakkan..

beli da lama tapi nak tunggu cukup ahli makan yang menyebabkan lambat acara makan nyer,, hihihi.. keputusan di ambil untuk makan pada hari ahad, 4.3.2012.... jom layan gambar kami makan.. huhu

tengok,, ramai yang beli voucher ni,,

menu makanan nyer...

palm garden cafe...

kaisah baru start nak ngaruk.. ajak balik

dipilih,, dipilih..

ada lagi..

dan lagi..

mee pun ada... sila abaikan model itu,, huhu

nasi ayam ada,, sedap 

rojak buah ada,, pun sedap,, 

dapur mee goreng dan daging black pepper..

ABC bole, cendol bole, es jagung bole, cincau bole,, macam-macam la bole,,,

ada 4 jenis eskrim... keladi, vanilla, coklat dan mixed

kuah untuk masak steamboat,, tomyam dan sup

ke garisan, sedia,, masak ! hahahaha

makan la yek sampai kenyang..

si pemakan daging black pepper...

anak beranak nak buat ABC.. hihi

eh,, abah ku masak.. 1st time nampak ni,, huhu

kaisah berkata dalam hati.." ada aku kesah... " 

emerlad yang tengah tunggu turn nak main game..

tadi ABC, ni nasi ayam pulokss...

penaja untuk mak, abah dan adik,, suci je muka,, hahahaha

si pembuat rojak buah,, cik, nak jambu lebih ea,,, kekekeke

haaaa,, da masak da,, berasap la weyyy,,,

ermmm,,, sedap nyer bau,, hihi

mengelegak ko,,,


mata tengok lain, tangan buat keje,, tamak ni, hahahaha

nak main game makan dulu yek emerald

mak.. " ape la menantu aku buat tu..? upload pic kt fb la tu,, huhu "

ah kak ipar tengah melayan anak nyer yang merajuk makan..

cik,, ABC jagung 10,, hahahaha

bapak dan anak yang kuat makan...


bagus pearl,, semua pinggan licin,, huhu

pose manja 


pearl yang sangat rajin amik kan buah dan eskrim untuk kami... 

muka gembira dapat main game


tak cukup tab,, iPhone pulak...

menghabiskan sisa yang ada,, kalau tak abis nanti kena marah dengan cheff,, huhu

sambil borak-borak...


ok,, masa da time,, jom balika balik



perut MRK membuktikan yang kami semua kenyang,,, hahaha.. Laaaarrrriiiiiii ~





haaaa,, kenyang,, kenyang yang amat,, tu sebab kitorang rileks-rileks lepas makan.. kasi semua makanan turun dulu.. 

dan kalau ada voucher ni lagi, kompom aku nak beli lagi,, makan dengan family mertua pulak... *bodek beb* hahahaha...

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...