Jumaat, 2 Mac 2012

.:: Booya Cafe & Bistro @ Bandar Baru Uda ::.


nama cafe macam menakutkan kan,, da dekat-dekat ke buaya,, hahahaha,, mungkin tuan kedai ni amik nama tu sempena makan ala buaya la,, makan sampai kenyang,,, ape pun macam biasala aku beli kupon kat everyday.com.. 


ni la kupon nyer,,, murah kan

menu yang ditawarkan,, pilih 1 jek,, sup dengan air dapat..

 sirap selasih untuk MRK, ice lemon tea untuk diri sendiri

pegi makan kat sini aritu time demam,, ni la antara kelebihan aku beli kupon makanan ni,, malas ke sakit ke bole guna.. tak yah bawak duit,, bawak kupon jek.. hihi,,

sementara menunggu order sampai,, saje snap gambar,, ntah kenapa MRK aritu suke nak bergambar,, hahahaha,, jom tengok muka dia yang poyo itu,,

 mula-mula biasa jek,,
 
 dia da perasan da,,,

benti sat... sup sampai... jom sambung 

 beso kan mata anda...

 beso kan lagi mata tue,,,

 ok,, cukup,, bukak mulut pulak,,, aaaaaaa

 eehhhh,, jangan nangis... 

ok,, da.... tarik napas,,,

 hahahaha,,, aku tengok pun aku ketawa,, ape je la MRK ni,, ada urat yang tak betul kot... kekekeke

 ok,, order da sampai, kami makan set yang sama,, Grilled Chicken Chop,, 

 sempat lagi tu,, eeeee,, 

 fokus, fokus,, hahahaha

kitorang duk luar jek,, kat dalam time tu ramai orang,, so, tengok tv pun tak bape clear, kebetulan ada bola Kelantan vs Terengganu..

 
  coach Malaysia,, M.Ulam Raja,, hahahaha

walaupun demam, makan tetap makan,, hihihi

so far, makanan kat sini ok ok jek... kena la dengan harga nyer,, hihihi... pada sesape yang dok area Bandar Baru Uda tu dan berkenan nak try makan kat sini,, kat bawah ada alamat nyer..


selamat mencuba... 

da da ~



2 ulasan:

adik_nora berkata...

ni kedai bos aku ni erin..hehe

faiza erina berkata...

adik_nora : oh ye ke..? best gak lepak sini,, santai jek,, hihi

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...