Rabu, 14 Mac 2012

.:: 29 Choices of Significant Local Set Meal @ Sedap Corner ::.


sedap ke makan kat Sedap Corner ni.. ermm,, nama tak melambang kan ape-ape ok.. hihi.. tapi sekali rasa pasti nak lagi,, old skool jek rasa makanan kat sini.. tak caya..? cuba la..

kali aku beli voucher kat mydeal... 29 set meal,, aje giler banyak nak di makan,, hahahah... tak ok,, pilih 2 jek ea.. dapat air dengan kuih 2 biji..

aku pilih nak makan kat Jusco Bukit Indah.. terpusing-pusing aku cari kedai ni.. dari bawah naik atas,, dari depan jalan ke belakang.. akhir nyer jumpe gak,,



butang kesukaan MRK,, asik dipicit aje... sungguh J.. hihi

menu air.. pilih 2 saje..

antara main course yang ditawarkan

pilih 2 jugak yek

ok,, jom buat latihan muka sebelum makan bersama MRK... mula-mla kecikan mata,,,

caaakkk,,, bukak mata dan kuncup kan mulut...

senaman kening pulak,, angkat kening sebelah jek

 benti jap, tarik napas.. MRK tengok ape tu sambil pegang perut...?

 ooo,, tengok gambar kuih muih tradisional Malaysia...

 ok,, sambung... 

 tak payah nak berkerut sangat la..

senaman mata pulak.. tengok atas..

tengok tepi..

ngejek ke nye pun adoiii..hahaha

baru sikit buat senaman da penat,,? ermm jom la makan...

air yang diorder da sampai...

kuih ape tah

kuih onde-onde pilihan MRK

spring roll

kuey tiaw penang,, aku punye...

ni MRK punyer,, tak tau ape nama dia,,, sedap jugak

jemput makan uolssss,, bismillah ~

burrppp,, alhamdulillah

kesimpulan makan kat Sedap Corner ni,, sedap,, kena la kat tekak kitorg yang memang kuat makan ni.. hihihi... korang mesti penah try kan makan kat sini,, lagipun banyak cawangan SC ni kat area JB.. ce google.. nanti jumpa... hihih

da da ~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...