Khamis, 2 Februari 2012

.:: Pupel Liyana Mega Giveaway ::.


yeahhhh,,, sekali lagi aku menyertai GA dari ex-opismate ni,, Pupel Liyana... harap-harap la aku akan dapat salah 1 dari hadiah yang ditawarkan itu... 

untuk makluman jugak, si Pupel la yang editkan blog ku ini,, cantik kan,, Thanks Pupel ~ 



dengan segala hormat nyer saya mengTAG kawan saya ini,, hihihi


da da ~~


6 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

gud luck kakak :)

eyza ♥ berkata...

jom join contest eyza
http://planner4mylife.blogspot.com/

Patrick Star berkata...

Datang BW kat sini...
Jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Rafflesia™ berkata...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

HaidahHassan berkata...

jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html

AMNA berkata...

Assalamualaikum & Salam sejahtera :)

Jom join GA saya :)

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...