Khamis, 2 Februari 2012

.:: Kreatif kan... ::.



ini adalah kunci kereta merangkap kunci uma sekali,,, tapi remote alarm kete da terpisah dengan kawan kawan nyer itu,, da mcm anak buangan je kan,, hihi

oleh sebab itu, aku telah mengambil keputusan untuk menyatukan 'mereka' kembali dengan cara ini.....


masukkan remote alarm tu ke dalam bekas telur/bunga rampai yang didapati dari majlis orang kawin..

sangkut kan ke kunci kereta

siap untuk digunakan,,,hihihi

kreatif kan,, hihi.. sebenarnya tak de bajet masa nak pegi betulkan.. kedai nya kat area-area pasar Smart tu.. sebagai alternatif lain,,, cara ni pun praktikal kan.. selamat mencuba ~ hihihi..

da da ~~




2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

haha. bijak-bijak!

sii gadis polkadot❤ berkata...

jom join 1. http://bebeh-ocha.blogspot.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html 2. http://bebeh-ocha.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-raya-by-emas-putih.html

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...