Khamis, 9 Februari 2012

.:: Dari Selatan Ke Pantai Timur part 3 ::.

ni adalah episod terakhir untuk cerita ni,, (part 1, part 2).. oooo,, kat part 2 tu korang cakap aku gemok ea,,, hahahaha, aku terima seada nya,, sekalipun sedey,, huahuahuahua T_T

disebabkan keempokkan tilam hotel tu,, kitorg pagi lagi da bangun,,, syok ko penangan tido hotel... nyenyak abis,, hahaha... nak blik JB tapi sebelum tu singgah Terengganu kejap,, nak pegi Pasang Payang, Muzium Terengganu dengan Masjid Kristal... aku tak penah pegi,, rasa agak teruja jugak la,, 

 ke Guardian kejap kat sebelah hotel,, MRK nak beli putik kapas...

 model Guardian,,, hahahahaha

 Dato' dan Datin,, baru nak check out...

 Mr & Mrs Hafiz,,, 

kitorang da makan dulu da,, lapo weyy.. hihi

menuju ke parking kereta..

 model pizza hut yang gemOk ... hahaha

awan nano ku... korang hadoooo..? tak do kan,, 

my family in law... 2 saje bunga,, yang lain kumbang,,, 


 ape saje la ipar duai aku ni,,,

 kat kelantan jek ada sign board tulisan jawi,,,

 kedekut betul nak senyum,,, da la,,,,,, ooppss,, hahaha

otw ke Terengganu,, pesta bendera,,, biru ada hijau ada... korang suka yang mana..?

singgah kat masjid Penarik,,, amik napas...


cermin mata je nampak.. orang tak nampak,, hihi **derhaka tak aku camtu?**

 ok,, da sampai Pasar Payang.. geram nyer tengok periuk-periuk tu semua...

 kedai emas pun banyak kat sini,,, lagi la geramm.. errrmmmm

baju batik jangan cakap la.. bersusun....

seterusnyer ke Muzium Terengganu pulak,, comel kn kami.. :-)


pakai baju biru,, kompom la kami pilih bendera hijau biru,, huhu

pas tu ke Taman Tamadun Islam pulak... 

yeahhh,, sampai gak kat Masjid Kristal..


da amik gambo ape lagi,, balik la... hihi

sempat jugak singgah membeli sata dan kopok lekor.. sedap sey sata ni... makan time panas kan,, pergghh,, terangkat ~ kat JB susah nak cari yang banyak ikan cam ni...

dik, bagi semua kopok yang ada yek,, hihi ** giler akak ni,, adik tu cakap**

tu saje percutian kami sekeluarga,, seronok tapi penat tapi tu semua pengalaman,, MRK kata lain kali nak pegi lagi, tapi sampai Terengganu je la,, pegi berdua jek,, hanimun katanyer,,, i follow...

kami sampai uma kol 3 pagi ari Selasa.. ape lagi,, top up tido la sampai petang,, dasyatttttt ~~ kekeke


ni kopok yang aku beli,, member opis kata kopok ni sedap,, kompom memang sedap,, lain kali kalau uols nak beli, beli la jenis ni yek,, cap 3 ikan

dan ini pulak kopok kering,, dua-dua jenis kopok ni aku beli 1 bundle,, niat nak kasi sedara, jiran-jiran dan kengkawan,, sape nak,,,? angkat tangan

beli jugak baju tidur untuk mak, cia, adik, kakak ipar dan anak-anak sedara.. untuk abang sori ea, kat kelantan takde baju motor,, jersi banyak la,, huhu

ee,,, kaisah ni, orang suro posing dia joget pulak,,

seisi berangan versi adik beradik,, papa diorang pening,, hahaha

da da ~~ 



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...