Jumaat, 13 Januari 2012

.:: Tahun baru 2012 di KL jek ::.

biasa la kalau g KL, kompom aku akan tido uma adik kt Putrajaya,, jimat beb,, hahaha,, time g KL awal tahun aritu, adik takde kat uma, dia g Kuantan,, ada ape ntah,, kami pun tido la dengan senang lenang,, **tuan uma takde kan** hahahaha... 

bangun pagi yang agak lambat sebab malam semalam kitorg sampai uma kol 4 pagi,,, amik kau,, tido kol 5 pagi,, mau tak bangun lambat,, hahaha,,, ni kes lepak Danau Kota,, kawan-kawan MRK shopping sakan kat sana, aku ada gak beli sehelai baju jalan,,, 

sarapan durian di pagi hari,, aku tengok je la,,

ehh,, ada rerama kat badan MRK,, sensor !!! hahaha

da tu siap-siap untuk ke KL balik, MRK nak beli stock flavor shisha dia,, tapi sebelum tu snap-snap gambar kat Putrajaya dulu,,



MRK dan kawan-kawan nyer,, Wan dan Nasir..

jalan-jalan area putrajaya,, eh,, HQ la,,,

 SOGO,, tengok dari dalam kete je,,, hukhuk

lengang je jalan kat tempat Pasar sabtu ni,,

sebelum tu sarapan merangkap makan tengahari sekali,, ni kat Masjid India kot..

 fokus ok time makan,, hakhakhak

siap makan baru cari barang,, ok takkk..? hahahaha

placing jap,, dulu pelamin i tak macam ni,,,

 ni kedai MRK beli stock shisha...

wif Amy,, kawan MRK yang sama-sama niaga shisha,, tapi dia kat KL la,,

sibuk jugak cari barang,,, 

haaa,, da jumpa,, kacang gajus,, RM15/-.. bole makan time drive balik nanti..

ni roti arab,, 1 bungkus RM2.50.. sedap jugak makan dengan kari..

MRK wif tokey kedai,, pak arab daaa,,,

yeahhhh,, dapat gambar dengan MRK,,,

the member's...

parking jauh,, terpaksa la mengangkut barang,, sian diorang,,

berat sama dijinjing..

 ini la kenyataan nyer,, mahal giler !

tu je la tempat yang kitorg pegi, tak best kan,, hahaha,, tak pe la,, lain kali pegi lagi,, ape lagi,, balik JB kita,,, MRk malas nak balik malam-malam sebab esok nyer nak keje,, lagipun sampai awal leh rehat-rehatkan badan,, hihi


tapi singgah kejap minum petang kat RnR Jejantas,, 

banyak nyer order,,? hihihi,, mee kari ada, laksa penang ada, mee bandung pun ada,, semua sedap-sedap belaka,, nyum,, nyum..

kami bz ok,, sorang PSP sorang tab,, hihi

ok,, macam ni la cara nak makan mee kari,, step 1,,,

step 2

step 3,, ngaaappppp,,, senang kan,,? hihihi

sayang,, awak pulak,, asik main PSP jek,, cepat la,,,

takde step 1 step 2,, terus step 3,, slluurrrpppp,, hahahaha

otw tu,, tetiba highway jem area pagoh,, mungkin ada exciden,, tak mungkin ada road block pulak kan

sah,, memang ada exciden,, lori dengan estima,, 

sekian saje cerita aku dan MRK jalan-jalan di KL,, tempat wajib pegi, Putrajaya, Danau Kota dan Masjid India,, hihihi.. nanti cuti raye cina nak holiday dengan family mertua pulak,, ke mana..? tunggu entry k...

da da ~~





Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...