Selasa, 17 Januari 2012

.:: Sugarcraft Sandwich Bar, Danga Bay ::.


berjaya jugak aku ajak MRK makan kat Sugarcraft ni,, rasa nya da lebih sebulan aku beli kupon makan ni,, sebelum ni ade jek alasan MRK bagi,, ai sayang,, tinggal makan je pun susah ke..? hihihi

sebelum ni kitorang ada makan kat breakfast @ 7 kan,, kedai tu dekat-dekat jek,, tapi macam biasa la,, aku beli kupon online kat MyDeal.com

 nape ntah signboard kafe ni gelap,,?


mula-mula masuk kafe ni rasa ceria jek,, menunjukkan warna dan pencahayaan memainkan peranan,, macam nak tiru je konsep kafe ni untuk uma nanti,, hikhikhik

bulat kecil bulat kecil bulat yang besar,, hihihi

tetiba macam tertarik dengan patern kusi ni,, da tu MRK kata kusi ni syoookkk

 ok,, jom kita tengok menu,, 


untuk kupon kitorang,, menu nya bernama -->American Melt Down Sandwiches termasuk air yang berharga RM7.90/person... pilih antara no S16 - S21,,,, sandwich,, kenyang ke..? ermmmm

 tengok, begitu santai nya MRK duduk kat kusi yang empuk itu,,,

haaiii,, ini la saya budak gemOk...

caber, caber,,,

 ice lemon tea,, sedap sangat air ni,,

 Grilled Beef With Black Pepper Sauce,, aku punyer,,,

belah dalam nyer,, ada cheese lagi,,,

Roast Lamb With Mint Souce.. MRK punyer

mengiurkan,,, 

 oleh kerana takut tak kenyang,, side order tambahan,, mee kari

errmmm,, nyum nyumm


jemput makan yokkk...

 akan ku abiskan sehingga ke titisan sos yang terakhir,, ahaksss

 lepas makan, kitorang lepak-lepak sambil serve internet.. kat sini pun ada wifi... rasa aman je,, hihihi

 untuk kali terakhir nya snap suasana kafe ni untuk dijadikan panduan,, hihi

harga untuk mee kari tadi,, gglluuppp

pendapat aku tentang makanan kat sini sedap,, just nice la,, tapi ada gak yang cakap kalau da penah makan subway ke delifrance ke makanan kat sini tak berapa sedap,, ermmm,, lain tekak lain rasanyer,, hihihi.. pada sesapa yang nak try aku sajes kan try la,, tak cuba tak tau kan,, hihihi

Sugarcraft Sandwich Bar
G-16 Blk 6, Danga Street Walk Batu 4 1/2
Jalan Skudai, 80200 Johor Bahru, Johor.
Tel: 07-2322 881
Monday - Saturday (8am-10pm)

da da ~~






Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...