Sabtu, 14 Januari 2012

.:: Selera Ummi @ Tesco Tebrau ::.


Selera Ummi ni terletak di Tesco Terbau, bersebelahan dengan Cosway berdepan dengan Kenny Roger Roaster, kat tingkat bawah,, kedai ni baru je beroperasi.. tengok tak ramai customer dan pengakuan ikhlas dari owner nyer sendiri masa amik order,, 

pada aku takde yang spesial sangat la,, makanan dan rasa yang biasa-biasa jek,, pilihan tempat makan kali ni oleh MRK,, 


baca paper,, politik poltik dan politik,, makan lagi baik,, hihihi

 ayam merah.. merah giler.. hihi

 sup daging

 sawi jepun sos tiram

telur dadar

 MRK memang suka sup daging..


 man first,,

jemput makan semua,, hihihi


tu je untuk pasal makan-makan kali ni,, simple kan,, tapi harga aku tak dapat pastikan sebab MRK takde bagi resit kat aku,, hihi..

pada sesiapa yang nak try makan, bole jek,, ada sikit privacy la berbanding makan kat food court tesco kat luar tu kan,, hihihi

da da ~~



2 ulasan:

Papa-NtiQ berkata...

beratus kali pegi kat jusco nih tapi tak pulak singgah kat restoren ni...hmmm one day nak kene terjah

faiza erina berkata...

Papa-NtiQ : terjah jgn ta terjah yek,, hihi

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...