Khamis, 5 Januari 2012

.:: Selamat Tahun Baru 2012 ::.


alhamdulillah,, bertambah lagi angka untuk tahun dari 2011 ke 2012,, yang pastinya dengan pertambahan angka, maka angka umur pun akan bertambah gak,, tambah gaji, tambah harta, tambah rezeki, tambah ahli keluarga ~ insyaAllah, tambah gemuk ~ oh tidak, semua bertambah la... *amal ibadat pun kena tambah*... eceh, macam ustazah pilihan pulak ea,, ahaksss

harap-harap tahun baru ni, akan ada banyak lagi berita-berita gembira atau ape-ape je la yang seronok,, tak mo marah-marah, bad mood, nangis, tension, tak mo,, buang jauh-jauh,, aku nak happy je.. senyum jek,, bole kan,, =),, hihihi

dan yang paling penting akan banyak lagi entry-entry yang akan menyusul,, pada follower,, luv uolsss very much,, teruskan membaca yek,, hikhik. kalau ada cadangan ape entry yang korang nak tau, bagitau jek,, aku open je,, hihi

da da  ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...