Khamis, 5 Januari 2012

.:: Melawat Apex & Baby ::.


ermmm,, penutup tahun 2011 yang agak menarik bagi aku kerana rata-rata kawan sekolah, kawan keje bersalin.. **korang plan ke wey mengandung--bersalin sesama,, hihi**.. ni kira entry sambungan dari entry lepas " raya dengan kawan2 SMKBE ".. kalau korang perasan ada 3 orang yang mengandung time tu, ingat tak,, ingat tak,,?

ape pun tahniah la untuk semua kawan-kawan aku yang sudah selamat melahirkan anak,, >> Adda, Suraya, Apex, Yani << peace yoooo ~

oleh yang demikian,, aku ada atur plan nak pegi melawat la mereka-meraka yang telah selamat berjuang/berjihad melahirkan anak ni,, hihihi.. dengan sape lagi.. very very my best fren forever Lydia Saleh,,

plan da rancang cantik da,, nak pegi uma Suraya pastu pegi uma Apex pulak.. tup tup ada masalah teknikal yang tak dapat dielakkan,, 

Tinggg...plan B muncul..  aku amik mak encik Lydia ni kat opis dia kat Kota.. plan dipendekkan dengan pegi uma Apex jek,, sori ea Sue,, next time uma ko pulak,, huhu

cepat turun la Diya, ape ko buat kat atas pokok pinang tu,,, hahahaha

kira-kira jam 230 petang kitorang sampai uma Apex kat Felda Aping Timur,,, dia bersalin kat Kluang, dapat anak lelaki,, wah da sepasang, pasni tinggal pasang badan je la yek,, nama baby Putra Nuh Uqasyah,, kelas nama nyer ko,, hihihi

seronok dapat jumpa lagi,, biasa la kalau da jumpe borak tak hingat,, ketawa jangan cakap la,, habis semua citer-citer zaman sekolah.. kalau la bole undur masa,, mesti seronok kan,, errmmmm

ala-ala,, nangis pulak dia..

tepuk tepuk diaaaa.. yg belakang tu anak Apex yang sulung,, Umairah

ciisssssssss ~

yeaaahh, ni bukti kami da pegi tengok Apex.. hihihi

ala tomei-tomei,, 

ermm,, dengan nenek Diya pulak ea,, hihihi


ni la Apex,, dia bersalin ceasar,, tak kisah la ape pun cara bersalin yang penting selamat,,

borak punyer borak,, tengok-tengok jam da kol 4 petang,, oiiii, balik la wey,, MRK da pesan suh balik awal sebab nak servis kete,, sempat ke tidak ni nak sampai sebelum gelap,, kat highway Perling kompom jem petang-petang gini,,,

tengok,, kan betul jem,,, beri laluan... beri laluan,, ne no ne no ~~ hahahaha

balik ni nak kemas baju pulak,, sebab nak g KL,, cuti new year,, saje jalan-jalan buang duit,, ahakss.. tahun lepas new year kat KL,, tahun ni KL gak,, tahun bile nak tukar destinasi new year ni sayang,,,? hukhuk

da da 





Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...