Isnin, 9 Januari 2012

.:: Majlis Pertunangan Nasir ::.


tahniah untuk Nasir dan pasangan yang telah ditunangkan pada tahun baru lepas,, 1.1.2012,, hari pertama untuk tahun 2012,, oh ye,, Nasir ni kawan sekerja MRK dan merangkap kawan 1 sekolah,,

majlis nyer kat Felda Palong Timur, Segamat,, kitorang gerak kira-kira jam 9 pagi hari ahad tu,, pergghhhh,, jauh siot,, kerem muntut makcik yang ehem,,ehem ni,, hahahaha,, tapi sib baik la MRK yang drive,, bole la aku terlentok-lentok tido,, kekeke

sempat la singgah sarapan pagi kat RnR Macap,, MRK kata nak cari stamina balik dan pasni takde nak stop-stop lagi,, kalau nak kencing, pandai-pandai la,, eeeee,, dengki !




 nasi lemak ayam masak merah

 spagetti meat ball

laksa sarawak

siap je makan perjalanan diteruskan ke Segamat,,, kira-kira jam 1 tengahari kami semua sampai,, rombongan pertunangan ni tak ramai,, 1 van 3 kereta,, kitaorg lepak uma sanggah selang 1 uma dari uma tunang Nasir,,

ni hantaran dari lelaki ke pompuan,, tema pepel



 time sarung cincin


 makan time,, lapo ni..


 hantaran dari pihak pompuan ke lelaki

 Nasir dan tunang nya,,

 masa untuk balik...




majlis selesai kira-kira jam 4 petang,, aku tak terus balik JB,, ada plan lain,, nak ke KL,, sebab MRK dan kawankawan nya cuti Isnin,, kawan-kawan..? ermmm si Wan dengan Nasir ikut sekali...saje memeriahkan suasana.. kekeke... best nya dapat jalan-jalan,, lama tak g KL,, last pegi time motorGP bulan Oktober lepas,, so, ke KL dari Segamat ni, ikut dalam jek,, jauh la jugak,,



sempat 3G adik kat Melaka, ajak join sekali, tapi dia tak nak,, penat kata nyer,,


seronok lalu jalan dalam ni,, macam ada jual kat tepi-tepi jalan,, sayur kampung, buah-buahan kampung,, singgah la jugak nak beli ape-ape yang patut,, nampak macam best jek..

durian sekilo RM3




aku pilih petai,, MRK nak suro masak udang sambal petai,, seikat RM5..

siap membeli belah di tepi jalan, perjalanan ke KL diteruskan.. singgah Seremban sat beli gadjet baru,, hihihi,, i realy like it...

da da ~~





Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...