Isnin, 16 Januari 2012

.:: Laptop ku Merajuk... ::.

x

betula orang kata kalau kita ada barang baru, barang lama jangan dilupakan.... nanti 'dia' buat hal @ meragam....


macam sekarang,,, kan da ada tab tak selalu la aku on kan laptop aku yang besar macam aku tu.... hihi..... bukan nya ape aku malas nak tukar keluarkan simcard broadband... agak-agak perlu baru aku on kan...

 suke laptop ni sebab skrin dia beso...

tetiba sabtu malam aku nak charging macam masuk tak mauk jek... da charge lama pun tak penuh,,, musykil yang amat ni... check punyer check rupe-rupenya wayar kat charger putus.... aiseymen,,, caner leh putus pulak.... fening-fening...

da terkeluar da wayar-wayar nyer

ermmmmm,,, mane nak cari... PC Fair baru je lepas,,, ingat nak cari kat bazar karat tapi MRK kata esok-esok la... pastu MRK kata kat Sg Road pun banyak... isnin ke selasa ke rabu ke khamis ke jumaat ke la baru dapat yang baru,, tu pun kalau MRK ingat.... huhu

hari sabtu ahad ni la time aku nak surf internet guna laptop,, time ni la nak merajuk.... ye la,, pasni aku guna tab waktu siang, malam kat uma guna laptop... tu pun kalau dapat cari charger yang baru,,, huhu

tapi ada baik nyer jugak, sekurang-kurangnyer untuk entry ni aku update pakai tab,,,, terkial-kial jugak la nak tau setting andraoid ni... tapi lebih suka pakai laptop sebab ada skrin beso, keyboard dan mouse yang real,,, huhu

**agak-agak bape ea harga untuk kerosakan charger aku tu,,? nggeee

da da ~ ~ 




1 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

dye dah majuk tu nak baru gakkkk hahaha

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...