Sabtu, 14 Januari 2012

.:: Caner Nak Komen ::.


aku selalu dapat feedback dari kawan-kawan yang suke nak layan blog caner nak komen,, kenapa aku komen tak keluar, susahh la nak komen,,, macam -macam.....

so arini aku nak terangkan sikit macam maner nak komen kat blog,, senang je,, tak kisah korang ada blog ke takde blog ke bole jek komen.. 



1. bila da abis je baca blog kat belah bawah akan ada label 'komen',, korang klik situ.. tapi kan kadang-kadang ada blog tu tukar perkataan 'komen' tu dengan perkataan lain.. 



2. da klik 'komen' tu akan kuar cam kat atas ni,, 


3. lepas tu komen la ape yang korang nak komen ke bagi pendapat ke kan.. macam kat anak panah yang atas sekali tu,, 

4. da tu ke anak panah tengah,, klik kat 'Nama/URL',, masukkan nama korang, URL email korang la.. tak pun abaikan jek,, dia tak marah pun,, hihi

5. da siap semua nya.. klik kat 'Terbitkan Ulasan Anda'


6. lepas tu akan kuar cam ni pulak,, makna nyer komen korang da masuk da ,,


7. bagi pihak aku pulak, aku akan terima mesej cam ni,, dan pastu aku publish kan komen korang..

senang kan... ? ape lagi,, komen jangan tak komen yek,, tQ !

da da ~~

1 ulasan:

ifah shalina berkata...

kenapa macam ini cucah btl lah

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...