Sabtu, 24 Disember 2011

.:: Starocks @ Sutera Mall ::.


kali pertama menjejak kan kaki kat Sutera Mall, Skudai.. selalu dengar jek,, sebab macam jauh je nak pegi dan tak tau jalan,,

aritu lepas wedding pakcik kat taman ungku tun aminah, otw balik tu saje ikut jalan dalam,, tetiba je terjumpa Sutera Mall ni,,


ada carrerfour

ada santa kelaus la,, jingel bel jingel bel, jingel ol the way,, ho ho ho

MRK request nak makan cheese cake,, eee,, sedap ke..? weekkk

da tu makan kat staroks,, nampak macam best,,  try cuba best,,,




ermmm,, nak makan ape yek...

ice lemon tea ku,,

grilled chicken chop & fish fillet ku...

air MRK,, ape ntah nama nyer,, lupe


macam mane nak terbalik kan ni,, waiter.. pinjam sudip bole..? hahaha

crispy wasabi squip ringe.. 

caramelized onion shiitake chicken chop.. MRK punyer..

jemput makan yok,,,

ramai gak orang cina... eh tapi ni restoran halal,, lupe nak amik gambar cop sah halal kat kedai ni..

pay time,,

alhamdulillah,, kenyang.. baik la,, meh aku rumus kan rasa makanan kat sini,, tak la sedap sangat,, biasa-biasa jek,, yang grill tu la langsung tak sedap,, nyesal aku order,, tapi tak cuba tak tau kan,, mungkin tak kena kat tekak aku,,,

mungkin aku akan ke Sutera Mall ni lagi tapi bukan untuk makan kat Strock ni tapi nak makan Subway,, sandwich yang nampak sedap dan mahal,, hahahaha,, part mahal tu tak bole blah,, adik aku sibuk cakap subway ni sedap,, tak cuba tak tau kan,, hihi,,

nanti kalau aku da makan,, akan ku hapdate blog yek,,

da da ~~










Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...