Ahad, 4 Disember 2011

.:: RZ Caterer Restoran, Segamat ::.


kat segamat kata nya restoran RZ Caterer ni best,, orang Pejabat Daerah pun kata best,, jadi, lunch ari khamis lepas, kitorang makan kat sana,, bila difikir-fikir,, untung jugak keje audit,, dapat layanan 1st kelas,,, hahaha,, tapi kuiri tetap kuiri beb,, kekekeke

kedai nya kat kawasan Segamat baru dan berhampiran dengan NAGOYA,,,

tempat makan kami kat belah atas,, speSial...

tu makan dia,,, da ready da 

menu sama macam kat restoran nasir.. ikan baung masak lemak cili api..

udang sambal,, beso wey udang nyer...

pencuci mulut lepas makan,, koktel


dan petang tu aku ke JAKEL lagi untuk return kali ke-2,, nak beli baju dan tudung ARIANI lagi,, ada kawan pesan,, pilihan warna secara 3G,, moden ko,, korang haderrr..? hahaha

ni la antara kain-kain yang di offer,,

aku beli kain 3 pasang RM100,, 1 pasang bagi mertua... menantu yang baik tak,,? hahaha

beli 3 pasang dapat "bon" kata jurujual,, dia offer aku 3 pasang kain lain-lain jenis dengan harga yang murah,, aku amik 1 jek 'bon' tu.. dan 'bon' terakhir dia bagi offer kat tudung,, semestinya aku pilih ARIANI,, da tak pasal-pasal aku terbeli lagi 1 pasang.. offer murah beb,, rugi kalau tak amik,, (mcm kt JB takde Jakel,, hihi

diam tak diam sekali balik hotel,, buat kira-kira, beratus gak aku abis untuk baju dan tudung ni,, errmm tak pe la,, sekali 2 kali berkali-kali,, kekekeke

da da ~~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...