Selasa, 6 Disember 2011

.:: Raja Burger buat promosi ::.


sape suka makan burger,, bukak mulut beso-beso... bukan calang-calang.. ini maha raja burger,, peace yooo... hahahaha..

promosi yang agak lambat untuk aku bagitau uols semua,, ermm,, mungkin ada yang da tau,, aaahhhhh.. nak bagitau jugak,, hahahaha

ni la dia promosi nya,, SUPREME ANGUS STEAKHOUSE.. cuma RM5 sahaja,, termasuk caj jadi RM5.30... keterangan lanjut klik kat gambar bawah... cepat sebelum terlambat,, promosi ni sampai 8hb Dis jek..


petang semalam balik keje sempat la aku singgah Burger King kat Jalan Tun Razak.. isi minyak sambil beli burger,, kebetulan tengahari tak makan ape-ape,, sarapan pagi pun cuma makan biskut dengan nescafe O... 

muka cute yang tengah lapor pooooo.. ahaksss

lengang jek BK ni,, korang tak suke makan sini ea,, sedap la weyyy,,,

ada 2 sos.. aku pilih black pepper..

sila tunggu sebentar,, pesanan anda sedang dibuat,,, take away ya,,,

i got it !

burger only,,, 

ready untuk di makan,, nyum,, nyum

macam biasa,, makan roti dulu,,

lepas makan BK ni *share dengan MRK* plan nak g redeem voucher mydeal, makan kat sugarcraft @ danga bay.. nak masak kat uma memang da tak de ape-ape..semua da abis,, tapi MRK ada nak g amik barang,, da siap amik barang kitorang terus ke tesco tebrau,, soping barang dapurr....

da da ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...