Sabtu, 17 Disember 2011

.:: Lagi Baucar Tesco RM10 ::.

masih ingat lagi entry pasal Baucar Tesco yang lepas..? rasa nya dalam bulan 11 gitu la.. tp time tu da gaji,, sedap la nak belanja kan,, hihi.. sebab syarat utama nya kena beli RM100 baru leh redeem baucar RM10 tu..

kali ni Tesco Malaysia buat promosi lagi,, promosi yang sama utk 2 hari, 17 dan 18 Disember 2011 sahaja.. alaa,, belum gaji,, baru minggu lepas soping barang dapur.. rugi,, rugi...

tak pe la,, takde rezeki kan,, next time ada lagi kot... 


cara yang sama,, da masukkan no kad Tesco, kena print baucar ni,, kalau perasan baucar lepas warne biru,, yang ni warna kuning.. tarikh pun berbeza la kan.. hihi

ok,, selamat bershopping.. ooppss, jangan lupe ari sabtu tak dapat beg plastik,, bawak beg dari uma yek.. hikhik

da da ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...