Selasa, 6 Disember 2011

.:: Johor Premium Outlets | ko buat aku giler ::.


kira macam 1 kejutan yang besar untuk rakyat Johor khusus nya dan rakyat M'sia secara umum nya,, Johor Premium Outlets > JPO <,, sesuai sangat dengan acara tahunan YES dan JPO pun dibukak,,, dipendek kan lagi JPO ni memang buat semua orang giler ! termasuk la aku,,, giler,, memang giler,,,


sebenarnya aku tak tau ape² pasal JPO ni,, tetiba jek otw balik dari Segamat boss cerita.. siap tunjukkan lagi lokasi JPO ni dari tepi highway PLUS,, wahhhh,, nampak gempak sey,, kekeke

balik uma terus² google.. projek Iskandar M'sia rupenya,, nak tau lebih lanjut pasal JPO ni KLIK SINI,, ~

utk ke JPO ni kitorg naik highway Kempas dan turun kat Senai,,, tak tau sebenarnya,, redah kasi pecah je,, lagipun 1 team da gerak da,, abang's family, mak dan abah,, diorang da sampai da,,, 



da turun senai tu terus je sampai hospital Kulai,, terus menuju ke Indahpura,, ronbot pertama terus, ronbot ke-2 terus belok kiri,, 

lepas belok kiri korang akan jumpa jalan ni,,

sila pandang ke kiri,, perrghhh,, jem !

cari parking ye pak,,,

JPO punyer pasal,, parking cam ni pun ok,, kekekeke

i'm here,, da ready nak masuk semua butik... let's go ~ 

my darling a.k.a penyelamat.. luv u forever ~

jurulatih... letih nak beratur ~

pertemuan di hadapan COACH,, sengaja atau disengajakan,, ahaksssss

jom kita beratur,, 

orang² lelaki sila tunggu yek,, ladies nak shopping,,, hihihi

kaisah pun dok diam-diam ea,,,

kecik comel,, tak berapa suke... *mcm nk beli jek ayat,, wwuueekk*

purse,, sangat mahal,, RM1,000++,,,, oh tuhan ~

clutch,,pegang je la,, harga nya pun beribu gak ni,,, 

semua nya ada less 30%...

kat sini pun orang ramai giler,, dalam butik abis berselerak,, 

ah kak ipo tengah mencuba nasib

see,, smart kan,, murah je tu,, RM100-RM120 jek,,

mama try, kaisah pun nak try gak..

tadi tak best,, yang ni ok sikit.. hihi

antara butik yang ada,, aku tak masuk semua,, takut,, nanti terjebak,, tengok dari luar jek cukup la,, hihihi




mak kata ni butik kesukaan mak...

 emerald dgn kaisah berangan.. papa diorg pelik tengok,, hahaha

 mama diorg bizi tengok kasut,, 

MRK try kasut.. smart gak kasut tu sayang...

masuk puma pulak..

sekali lagi MRK try kasut,, rasa nya ini pilihan hati MRK... smart,,,

kena,, lagi² ada kaler pepel.. lagi la kena dengan ........... errrmmmm,, hikhik


abah pun try kasut gak,,

pearl,, jom gambar,,,

carlo rino pun ada... 

kat sini koleksi beg dan kasut nya banyak berbanding kat butik,, 

QC tengah check kasut,, hihihi

kat Esprit,, dipilih,, dipilih,,


 pearl dengan kaisah bersuka ria dalam butik Adidas

 kaisah main beg sape tu..? pulang,, pulang,,,

 da try tapi tak jadi beli,, sebab mak wane itam tak dek,,,

ni kat butik last but not least,, Charles & Keith,, 
teman ah kak ipo beli kasut,, sangat murah barang brand ni,,  mcm nak beli jek sunglass ni,, hikhik

 semua nak try jugak,, haa, cepat amik gambar,,

 emerald pun nak jugak,, mcm papa la meyel,, kekekeke

lama kitorang kat JPO ni,, dari kol 5 petang sampai kol 930 malam,, tu pun balik sebab masing-masing da lapo.. MRK ajak makan lobster kat Gelang Patah tapi abah nak makan kat Taman U,, ok ~

muka orang lapo,, sian MRK layan isteri soping,,,

 penat, suka, gembira, riang ria ketawa,,, lapar? sikit jek,, hihihi

pearl pun lapar gak,, abis dia makan nasi goreng pataya,,,

 ni la dinner kitorang,, nasi ayam penyek

itu la antara cerita aku, MRK, family dan JPO,, happening memang pening,, kalau bawak duit berguni² pun memang tak cukup,, sampai kan ada yang cakap,, biar pape asal bergaya,, isshhh,, jangan sampai macam tu la, pakai la ape yang kita mampu,, jangan membazir,, dari beli mahal² tu baik simpan untuk masa² kecemasan.. setuju tak..?

jangan biarkan kemahuan melampaui keperluan,, berpada².. beringat sebelum terkena.. 

tapi kadang² beli barang mahal ni untuk motivasi diri sendiri agar lebih semangat bekerja dan menghasilkan produktiviti yang berkualiti,,, pprergghhh,, ayat,, bajet tahun ni bole dapat Anugerah Pekerja Cemerlang aper..? lupe kan,, hihihi

oh ye,, ni la satu² nyer gambar berdua dengan MRK masa g JPO,, 
>> i love u sayang <<

ok,, time's up... masa untuk menghasilkan produktiviti yang berkualiti,,, peace yyoooo,,,

da da ~~~ 






2 ulasan:

Noree Hazril berkata...

haaaa... kak erin beli apa tu?

Noree Hazril berkata...

haaaa. kak erin beli aper dlm paper bag coach tu?

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...