Khamis, 15 Disember 2011

.:: Hadramawt Restaurant, Johor Bahru ::.


makan kali agak macam bagus la.. makan kat hotel,, hotel puteri pan pac koo,, hahaha,, da tu tak bawak duit,, bawak kertas sehelai jek.. menarik bukan.. tak caye,, errmmmm,, yang penting,, cerita ini bukan rekaan semata-mata.. hehehehe

restoran arab destinasi kami,, buat kali ke-3 nya kami makan kat restoran arab,, 1 - kat cyberjaya
2 - kat larkin idaman.. MRK banyak kali tanyer macam mane aku bole nak makan kt sini.. dari kuar uma sampai kat restoran..

senang jek,, beli online kat Groupon,, sebelum ni aku ada beli... da redeem da pun.. entry pun da post da,, korang ingat tak..? tak ingat la tue,, kat TMFM dengan Snacks & Smoothies la... dan aku ada 4 lagi voucher yang belum aku redeem,, semua nya aku da bayar,, tinggal makan jek... ada sape nak join..? angkat kening.... hikhik

ini la offer nyer,, da abis da,, RM35 untuk 2 orang 

nama nya Hadramawt,, memang mauuutttt ~ hihihi


menu yang ditawarkan,,, oleh kerana lapar,, kitorg amik Lamb Mendy.. sebab nasi,, hihi

muka laporrrr pooo

ni pun lapooorrr pooo jugak,,,

kelako sebab restoran nya tak de orang,, hanya kami berdua ~ romantik gituwww


Arabic Salad yang agak masam...

Mixed Vegetable Stew

ice lemon tea

ini nasi kami,, kambing mandi,, hahahahaha

jemput makan semua,,, 


sangat berpuas hati sebab daging kambing yang diberi tu tak de tulang langsung,, daging semata... tu yang licin je pinggan,, tak de sisa,, hikhik... rasa nyer sangat sedap,, kalau ada lagi offer ni, kompom aku beli lagi...

 meja sudah dikemas, time for desert...

Mohallabiya nama nyer,, sangat sedap,, manis dan cukup rasa... macam puding kastrad 

 Arabic Teh ~

nak minum kena letak gula yek,, kalau tak pahit,,,

main course da, desert pun da,, jom kita balik,,,


balik,, tapi tak balik uma,, dok bincang-bincang nak ke mana,, akhirnya kami ke Giant, Plentong...

teman MRK urut kaki... penangan beskal.. 

1 jam RM35,, 

bukan kaki je,, badan pun urut sekali,, spesial pakej katanyer,,


tengok MRK macam syok jek urut, aku pun urut jugak,, sakit gak kaki,, penat berjalan kat Melaka agaknya,, wat ape g Melaka..? hihihihi... ada laaaa...


itu saje cerita kami berdua untuk hari ahad lepas.. hari membuang duit,, hihi,, bole gitu..? untuk ahad depan ni kitorg ada jemputan kawin.. ermmm,, lama tak g jemputan kawin,,, mesti best, dapat jumpa kawan-kawan kan,, 

ok,, jumpa kat next entry,, nway, thanks pada follower yg sudi baca blog ni,, juga pada silent reader,, luv uolssss,,, muuaahhh !

da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...